Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Springer du på tom mage? Borde man äta innan löprundan?


Godmorgon <3 En vanlig fråga jag får är om jag springer på tom mage.

Jag kommer att prova mig fram lite under sommaren. Jag vet att många mer kunniga inom löpning som jag pratat med tycker att det är bra att äta något litet innan. Och många helt enkelt presterar bättre efter frukost. Jag har ju alltid tyckt att det är skönt att gå ut och springa på tom mage och sedan äta frukost efteråt. Just också för att jag tycker löpning passar in på morgonen. Jobbar jag så är jag väldigt omotiverad att gå ut och springa på kvällen, just också eftersom jag ofta står upp hela dagarna. Men på mitt program så finns det en hel del intervallpass, och en del längre intervaller, vilka jag kommer försöka lägga efter frukost om jag får till det. Tänker också pass som det krävs lite mer "prestation" på, kan vara bra att äta något innan. För det gör jag ju innan lopp osv.

MEN, jag vill understryka att det här med att springa/träna på tom mage inte har något att göra med att förbränna fett eller få några kroppsliga resultat. Det här handlar om prestation för löpning. Och att jag helt enkelt tycker det är skönt att springa utan massa mat i magen. MEN, är det sämre för prestationen? Det ska jag se efter, vad som passar för mig!

Min bästa frukost just nu: Grekisk yoghurt, toppat med färska bär/frukt och granola. Jag använder mig av Paüluns granola med smak äpple och kanel. Det är min favorit!!

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
saknat dina inlägg så mycket! hade vart kul med vardagsinlägg Å bilder osv❤️
Emma
Emma,
vilken musli använder du dig av?:)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229