Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Snapshots från de första dagarna på Bali

​Hej fina.Jag har tänkt att öppna bloggen och uppdatera flera ggr sedan jag kom hit men jag bestämde mig till slut för att vänta några dagar bara för att komma in i rätt mode och våga släppa på datorn osv litegrann. Jag behövde det! Men nu har jag varit här i några dagar och jag säger bara jaaaaa!!! Bali är så fett. Älskar viben här. Kom precis hem nu från en mexikansk restaurang där vi har varit och ätit burritos, tacos & druckit Sangria. Så härligt. Jag är alltså här i en vecka för att hälsa på Anna och Cecilia som har flyttat hit. Vi har haft det otroligt härligt hittills. Vi tränar, käkar & dricker gött, hänger i solen osv! Såååå härligt.

Ni som vet, ni vet... Haha. Nä men ni som känner mig vet hur mycket jag älskar mat! Bali är verkligen en food-heaven. Här är lite frukostar jag ätit under veckan!

På morgnarna tränar vi på Crossfit Wanderlust som är ett stort gym/crossfitbox här. Otroligt skönt ställe att träna på. Väldigt stort, mycket olika människor från hela världen och en skön feeling. Två eftermiddagar har vi varit på Yoga, såååå härligt. Kroppen är så flexibel här i värmen så till och med jag tycker det är skönt. Hoppas på att kunna fortsätta med lite yoga när jag kommer till Thailand.

Jag har bokat mitt boende via air bnb och här bor världens sötaste hundar. Var av Boo på bilden. Haha, dom chillar i mitt rum ganska ofta och det är ju bara såååå gulligt.

Och hörni, wow. Solnedgångarna här! Ikväll chillade vi med en kokosnöt på stranden efter yogan och bara kollade solis och myste å snackade. Helt perfekt.


Nu ska jag dricka upp min cola sedan ska jag sova. Vi är 7 timmar fram här så dags å sussa. Kram på er, lovar att uppdatera lite mer frekvent här nu under resan för er nyfikna.

Vill ni ha en Bali-guide kanske? Kraaaam ❤️

Gillar

Kommentarer

J
J,
Jaaa en bali guide, framförallt med tips på hälsoställen (frukost, lunch, middag, gym), boende och vilka områden som är bäst för en hälsosmänniska, med andra ord inte dom livliga och stökiga ställena. Hellre lugn och ro, mysiga platser, tillgång till träning, god och hälsosam mat samt bra, fräscha och prisvärda boenden 😊 Kram!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229