Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Recap från helgen

Hej på er. Hoppas ni har haft en härlig helg. Jag har haft en mysig helg tycker jag. I fredags jobbade jag heeeela dagen och vi hade myskväll här hemma bara efteråt. Vaknade upp i lördags och åt frukost innan jag åkte ut till PT-gymmet för att träna två klienter. Det gick så bra! Har fått så fina ord från mina klienter vilket gör mig så otroligt glad. Sedan tränade jag själv en snabbis. Åt lunch med Dess på stan och gick å sprayade mig på Beauty Boutique på Avenyn (bästa!!!). Kvällen avslutades hemma i soffan med hamburgare och lite lösgodis. Mys! Igår hade jag vilodag, jobbade med en klass på Barrys vid 12 och efter det så tog jag några contentbilder på Belloras gym innan jag gick hem för mer slapp och mys. Blev en lugn eftermiddag hemma då våra planer med Barrys-teamet blev lite ändrade. Gillar sånna här helger som blir jobb blandat med annat härligt.

Jag måste tipsa om TUGG Burgers, vilka har dom bästa burgarna i stan (nyligen påkommit). Men riktigt bra!!! Vi åt varsin Cheeseburger med sötpotatis pommes och tryffelmajjo.

I torsdags var jag också hos bästa Johanna Nordblom på Studio Denique Hon gjorde mitt hår lite höstigt. Jag ville få bort det där jätteblonda upptill och över lag få en lite höstigare ton. Jag är så nöjd! Jag ville ha ett naturligt resultat, och det fick jag verkligen till. Me like.

Och hörrni, i samarbete med Studio Denique - fram tills 30/10 får ni 15 % rabatt på en färgbehandling! Ange bara theresesvensson vid bokning!

I veckan ska jag posta ett inlägg om vad jag använder för produkter till håret. Har fått många frågor om hur jag har fått mitt hår så tjockt, långt och välmående så lovar att göra ett litet inlägg om det. Men en stor anledning är självklart salongen & Johannas hjälp. Sedan gör jag resten med hemmavård!

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
kan du berätta mer om spraytanen? Hur länge håller de, vad tar du för färg, vad kostar de osv? kram<3
theresess
theresess,
Hej. Jag är inte jättekunnig på vilken färg jag tar. Jag antar att de bara har en färg som de anpassar efter hur brun man vill bli. Jag lägger alltid ett extra lager för att få extra färg! 😊 Den håller ca 5-7 dagar skulle jag säga! Älskar spraytan, håller en fräsch nu under vinterhalvåret! 😊 Kostnaden är ju olika vart man går. Men ca 400 kr! Kram
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229