Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Produkterna jag använder för mitt hår!

Detta är ett inlägg i samarbete med Studio Denique, Loreal Pro & Kerastase.


Hej fina. Jag har på senaste tiden fått väldigt mycket frågor om mitt hår. Dels hur jag har fått det så långt, och även vad jag använder för produkter. Jag har ju gått igenom en resa med måååånga år av slitsamt löshår och annat och är faktiskt förvånad måste jag säga över tjocklek och kvalité på mitt hår! Tacksam. Men det hade absolut inte gått utan en bra frisör och sedan självklart bra produkter. Jag tror verkligen att produkter gör stor skillnad!!!

En vanlig fråga jag får är: Hur många ggr tvättar du håret i veckan när du tränar så mycket? Jag tvättar håret ca 2 ggr i veckan och jag fönar alltid håret torrt och efter det så lockar jag/plattar håret, sedan försöker jag att inte använda värme tills jag tvättar håret nästa gång. Det passar bra för mitt hår och jag upplever att håret mår bra utav det.
Jag ska understryka att jag har inte hår som lätt blir fett, där av kan jag hålla det fräscht trots träning.

Och för er som undrar hur ofta jag klipper mig. Så gör jag det var 3:e månad och då någon cm. Det har vi kommit fram till passar mitt hår bäst!!!

Sedan Johanna öppnade sin salong i vintras har jag gått dit och sedan dess har jag använt produkter från Kerastase (vilket också genom åren har varit en stor favorit).
Det senaste har jag använt deras nya serie för slitna/torra längder och passar perfekt för dig som vill spara på längderna och få långt hår!!! Den lila är från deras serie som håller de blonda tonerna kalla och livar upp blonda hår - just denna är ett silvershampoo som jag använder för att hålla håret kallt ungefär var 3 tvätt.

Den gröna serien heter Extensioniste. Den luktar gott, och den passar perfekt för mitt lite torrare hår som ändå behöver fukt men inte tyngas ner för mycket.

En ny favorit är den nedersta krämen!!! Använder den i handukstorkat hår men även i torrt hår. Det är en leave in som har värmeskydd i sig och som luktar gott och bara gör håret sådär flawless.

Missa heller inte att ni, mina fina läsare har 15 % rabatt på en valfri färgbehandling fram tills 30/10. Ange bara theresesvensson vid bokning. Unna dig att fixa till burret. Tro mig, en riktig boost nu när höstmörkret kommer. Enligt mig gör håret sååå mycket, men det kommer ofta något annat vägen som gör att man inte riktigt prioriterar sig själv & sitt hår, konstigt nog.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229