Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

NYC DAG 2 - Mysdaag

Gomorrra från NYC. Vi började dagen med en liten prommis till Bluestone Lane och det var exakt lika gott som jag kom ihåg att det var från när jag var här sist. Vi åt varsin skål med grekisk yoghurt, granola, lemoncurd och bär och delade sedan på deras bananbröd vilket är out of this world. Detta är definitivt mitt favoritfrukostställe i NYC. Besök det om du är här. Finns på massa olika ställen. Detta är från Upper West Side.

Drömmarnas stad.

Sedan var vi ute och hängde på stan. Vi strosade runt kring Chelsea Market, och gick sedan ner mot Soho. Så mysigt! Ingen shopping eller så idag utan bara chill och häng. Det var riktigt varmt igår så min ändå våriga outfit blev lite för varm. Jag älskar kombon med mina sneakers från balenciaga och skinnjacka. Såå snyggt!!!

Mumsigaste snabb-salladen i NYC hittar du på Sweet green enligt mig. Super god!!! <3

Jag avslutade dagen på Barrys Upper West för ett träningspass. Alltså 1. Barrys är sååå nice här. 2. Barrys är helt annorlunda från hemma. 3. Jag älskar det!! Kommer definitivt att ta med mig lite inspiration hem. Efteråt drack jag en smoothie och myste mig hemåt genom Central Park. Alltså? Hur dröm låter inte det. Helt klart en vardag jag hade kunnat vänja mig vid vill jag lova. Men det var ju lite tufft såklart att köra Barrys efter att man har gått 25.000 steg redan, men det är något magiskt med Red Room och varje gång man kommer in där, så är det bara ;) 

Gillar

Kommentarer

Lycklig
Lycklig,
Åh så härligt och se! om 3 veckor åker jag oxå dit med vår dotter. Ska bli så härligt med en tjejresa dit!
nouw.com/lycklig
theresess
theresess,
Så härligt. Hoppas ni får en underbar resa!! 😊
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229