Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Ny vecka - nya tag på bloggen

Godmorgon mina favoriter. Jag tänker måndag - nystart på bloggen. Jag har ju varit så dålig här, ni bara eh jaaa vi har märkt det.. Haha! Men jag känner mest bara att mitt liv har varit lite på paus (tråkigt). Men nu i och med min nystart med PT och min faktiskt positiva inställning till den här hösten i Göteborg så tänkte jag börja på riktigt. Hoppas du tycker det ska bli kul. Jag tänker mig 5-6 inlägg i veckan. 2 september idag, vilket känns orimligt. Hösten är här på riktigt. Hade du frågat mig för en månad sedan så hade jag ställt mig otroligt negativt till det, men nu känns det bättre, har kommit in i workmode nu.

Den här veckan kommer innehålla en del jobb, träning och ett event imorgon. Mer om det!

Jag har en bra vecka framför mig! Idag måndag har jag tänkt att jobba hemifrån. Jag har en del fakturor och sådant som ska fixas absolut först. Sedan tänkte jag skriva 3 kost/träningsscheman som ska levereras senare i veckan. Och i eftermiddag innan min klass på Barrys så ska jag börja planera mina klienter i veckans första träningspass med mig!!!! Jag menar, huuuuur roligt ska inte det bli? Gymmet är mega. Jag är megataggad. Så let's do this!!!

Denna veckan har jag kunder fredag och söndag. Sedan drar det igång med 3 dagar från och med nästa vecka. Älskar också att det är ute på Ziva, och på det grymma gymmet. Det kommer få mig att ta tag i styrketräningen när jag väl är där ute. Vilket jag är riktigt taggad på just nu.

Imellan allt jobb med kost och träning så ska jag faktiskt till Nord Clinic igen, var där förra veckan och färgade mina fransar och bryn och gjorde lashlift. (älskar!!!). Nu ska jag till Marie och göra botox, ni som följt mig länge vet att jag gör det 2-3 ggr per år i pannan och i hakan. Dags för påfyllning nu.

Hoppas ni får en mysig dag, saknat er. Och nu lovar jag update!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229