Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

När det som inte får hända, händer...


Hej godingar.

Jag hoppas att ni mår jättebra. Onsdag redan.. Och dessutom kväll, vet inte vart den här veckan tog vägen. Just nu väntar jag på att mitt jasminris ska bli klart på spisen så jag kan äta min mdidag. Det blir ris med lax & grönsaker. Lax och jasminris är MAGI. Var på yoga imorse också förresten. Via Fitnesscollection på Skönhetsfabriken. Det var väldigt skönt. Och ja, det var innan jag kände att jag kanske var på g att bli sjuk. Såklart. Jag är alltid kass på morgonen nu på grund av min pollen. Men märkte att jag efter några timmar inte riktigt piggnade till. Jag är mer snorig idag än tidigare och jag känner lite i halsen. Jag känner ju min kropp såå väl och det är typiska förkylningssymtom. Så därför har jag boostat massor med extra mat, speciellt kolhydrater och jag har druckit otroligt mycket vatten. Jag.får.inte.bli.sjuk.nu.... Vet inte vad jag gör om jag inte kan springa på lördag, seriöst.

Vill inte ens tänka på det, blä... Mina absolut bästa metoder för att hålla mig kry brukar vara att äta mycket mat och dricka vatten, så jag kommer fortsätta med det. Det är ju ändå 3 dagar kvar till lördag... Jag kommer lösa det här, så det så.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229