Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Lördag <3

Innehåller affiliate-länkar

RIBBAD CROP TOP HÄR - RIBBADE TIGHTS HÄR

i samarbete med Aim'n Gbg
adlinks

Här har ni en close-up på tightsen, som jag matchade med denna snygga ribbade sportbh som du hittar HÄR :)
adlink

Godmorgon lördag! Skönt med helg asså. Jag och Jonas hade en myskväll hemma igår vi lagade köttfärssås & spagetti och åt lösgodis å kollade på Idol. Rätt person som fick lämna tycker jag (om ni vill veta ;). Gårdagen bestod av morgonklasser på Barrys, jobb på datorn, lunchträning, ett lyckat telefonmöte och sedan gick jag på massage å mötte upp älsklingen. En skön fredag med andra ord!

Idag har jag 2 PT-klienter efter lunch och innan dess så ska jag hinna med egen träning tänkte jag. Annars så blir den här dagen ganska så lugn. Frågar jag Jonas så blir det nog defintivt hamburgare i soffan ikväll till fotboll/hockey.

Imorgon springer jag med Saucony uppe i Skatås. In och kika på min Instagram för mer info. Och funderar du på att komma men inte vågar till 100 %. Kom!!!! Tro mig, alla kan vara med och springa.

PS. I samarbete med Aimn butiken i Femmanhuset så får du fram tills nästa fredag den 8/11 en liten fin överraskning när du handlar för 500 kr. Uppge SURPRISE i kassan när du handlar! Kram <3

Gillar

Kommentarer

J
J,
Skulle vara kul med mer recept här när ni lagar mat, bakar eller vad som 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229