Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

LOPPBERÄTTELSE: MITT FÖRSTA HALVMARA

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller betallänkar.

Min löparoutfit:
Linne från Nike HÄR // Tights Under Armour HÄR // Skor On Running


ALLTSÅ WOW WOW WOW!!!!

"Jag är så slut i kroppen, min förkylning/pollen trycker på mina bihålor men jag är sååå lycklig för jag har överlevt mitt första halvmara. 21 km!" Det här skrev jag igår, precis efter loppet. Jag är verkligen så stolt över mig själv för den här prestationen. Bara att ställa sig på mållinjen igår var en vinst för mig, och att sedan ta mig in under två timmar. På mitt första, med de absolut sämsta förutsättningarna ever. Tack kroppen!! För er som inte vet så har jag varit riktigt förkyld onsdag, torsdag och fredag och halvt förkyld på lördagmorgon. Men jag var tillräckligt bra för att starta tyckte jag, jag känner min kropp och tro mig, jag hade aldrig sprungit 21 km om jag hade känt mig för dålig. Men jag var ju absolut inte i ett toppskick. Jag har en jobbig pollenallergi också och har under veckan haft ett sjukt tryck på bihålorna, då jag har en såå jobbig tryckande huvudvärk. Som faktiskt försvann under vissa delar av loppet. Men framförallt tack mitt pannben, för alla km efter 15 km var så jädra jobbigt rent ut sagt. Jag har ju inte sprungit över 15 förut. Men när jag passerade den "flaggan" så kändes det ändå helt ok och jag var pigg och på g. Men varje km efter det gjorde mig tröttare och tröttare. Och de sista 3 km var förjääävliga. Jag hade så ont i benen. Hade Malin vid min sida som skrek på mig, tack för det. Haha, när vi hade typ 1,5 km kvar så trodde jag typ att jag skulle dö, hade såå hög puls och kändes typ som jag skulle svimma. Malin vet ju hur jag funkar och var mer eller mindre bara: KOMIGEN NU. Känslan att komma i mål var helt otrolig, när man väl stannade så var benen herregud så stumma, och det bara flödade ett såååå härligt lyckorus i kroppen. Magisk känsla! Det kom till och med en liten tår när jag ringde till Jonas. Haha.. Det ni, från tjejen som aldrig gråter.

Jag kom i mål på 1:53, 7 minuter från 2 timmar som var mitt mål att kunna under på mitt första halvmara. Plats 303 av 1431 totalt. Med de absolut sämsta förutsättningarna ever. Tiden spelade absolut ingen roll, inte placeringen heller. Men nu i efterhand är det alltid kul tycker jag.

Jag kommer garanterat behöva springa över 15 för att få in km i benen, för min kropp fick ta mycket stryk. Det är riktigt stor skillnad på 15 och 21, det kändes vid slutet kan jag säga. Jag kände mig egentligen som fräschast vid 12 km typ, då kändes det som jag kunde springa hur länge som helst. Men jag behöver vänja mina ben vid belastning och bara det att hålla på länge i en jobbigt läge och vänja kroppen vid det. Och en annan notis, spring i shorts när det är kvavt och lite varmare. Fram emot slutet på loppet så kände jag mig lite "överhettad", tror definitivt att det påverkade mig til det negativa. Har absolut ingen aning om jag hade kunnat ge mer om jag hade sprungit i shorts, Men har jag fått mersmak? Ja, det har jag absolut! Jag älskar utmaningar. Men nu kommer jag låta kroppen komma tillbaka så lugnt den behöver innan jag ger mig på en maxprestation igen. För det var det faktiskt idag. Gjorde mitt absolut yttersta med de förutsättningarna jag hade. I MAAAADE IT!!!!! :)

Och jag är såå glad att få ha gjort det med två av mina närmsta vänner. Seriöst, boka in lopp med dina nära och kära. Riktigt roligt!!!

Stort tack till Tjejmilen 21k & Marathon gruppen för detta grymma lopp! Jag har redan börjat ladda inför nästa ;)

Glaaaaad!

Gillar

Kommentarer

hedstrandsblogg
hedstrandsblogg,
Låter helt fantastiskt, grattis til dig 😊 jag älskar också att springa lopp och den där känslan när man kommer i mål, jag älskar den 😊 bra jobbat 😊 ❤️
nouw.com/hedstrandsblogg
theresess
theresess,
Alltså verkligen... Herregud vilken jobbig känsla. Men samtidigt helt fantastiskt! Kram på dig
nouw.com/theresess
jensansresa
jensansresa,
Fantastiskt jobbat 👊🏼❤️
nouw.com/jensansresa
theresess
theresess,
Tack så mycket fina du. Hoppas allt är bra med dig! Längesen!
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229