Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

LOPPBERÄTTELSE: GÖTEBORGSVARVET


Jag och Bea 5 minuter innan starten gick! I startfållan. Kittade i New Balance ofc!! Taggade och lite smått pirriga inför vad som komma skall. Det var varmt. Betydligt mycket varmare än vad jag trodde det skulle bli. Jag var svettig redan efter 1-2 km in på loppet. Jag hade bestämt mig för att våga dricka sportdryck och jag körde på vatten el. sportdryck på varje station. Men började inte med sportdryck förrän sista halvan på loppet.
Jag hade en lite obehaglig känsla i magen när jag kom ner på Eriksberg, utan att ha börjat dricka sportdryck än, det var inte håll, det var inte kramp men det var något som låg och tryckte litegrann. Som tur var blev det inte värre, men det tog lite energi från mig för jag sprang ändå och tänkte lite på vad det kunde vara för något och jag oroande mig ändå för att det skulle bli värre.


De 12-13 första km kändes lätta. Jag sprang kanske lite för fort i början men jag tyckte samtidigt inte att det kändes för tungt. Kroppen kändes lätt men jag försökte ändå att hålla igen lite och inte dras med för mycket just för att vägga för tidigt. Jag sprang med min klocka och kollade ner på den titt som tätt för att se vart jag låg någonstans i tempo. Men försökte också gå på känsla. Jag visste att det skulle bli jobbigt för mig framåt Göta Älvbron, med endast ett 21 km's lopp i benen sedan innan så har jag stor respekt för distansen. Precis innan Götaälvbron dvs runt 15 km så tog jag en halv gel och den gav mig verkligen energi. Från att känna att jag ville bryta helt så fick jag energi och upp för bron/nerför och början på Kungsportsavenyn kändes helt ok, sedan var det blandade känslor hela vägen upp och där stod Jonas och min pappa och gav mig kärlek, sedan när jag svängde in på Vasagatan så fick jag kriga hela vägen. Tur att man har pannben för det enda jag tänkte på var en fot framför den andra. Det värsta är när man ser 18 skylten och vet att man har 3 km kvar. Det är ändå typ en kvart och lite till i min hastighet och det är långt... Men ändå så lite när man sprungit betydligt längre. Jag vågade inte spurta förrän jag såg mållinjen och när jag väl gjorde det då var det bara att släppa allt och köra på. Och när jag tog sista steget över den där mållinjen så insåg jag att jag hade slagit mitt mål vilket var 1.53.

Jag kom in på 1:49:16. På en betydligt jobbigare bana än loppet i Stockholm för det första. På mitt första Göteborgsvarv, för det andra! På mitt andra 21k någonsin. Det första loppet över 15 km jag gjorde var alltså i Stockholm för 3 veckor sedan. I MADE IT!


Så nöjd efteråt. Och lättad. Och glad. Och stolt.

Nu har jag sprungit 2 långa lopp. Inför förra var jag sjuk. Inför detta hade jag gått i NYC med 35.000 steg om dagen i en vecka, jag hade stått upp och jobbat i en hel vecka var av 9-21 på fredagen i New Balance monter. Känner spontant att det är en vinst för min starka kropp! Tack kroppen för att du orkar!!!

Recension skor: New Balance Zante. MAGISKA! Jag måste verkligen ge cred till dessa skor. Det var första gången jag någonsin sprang med dom och de satt som en smäck på foten. Ni har väl förmodligen precis som jag hört: "Spring aldrig i ett par nya skor".. Men jag fick feeling när jag testade dessa och var helt övertygad om att de skulle vara grymma till loppet och jag hade såå rätt. Det kommer definitivt bli en ny racingsko för mig, och jag längtar redan tills jag ska få springa nästa lopp i dom.

TACK FÖR ALLA HEJAROP JAG FICK UNDER TIDENS GÅNG!
Och tack till mina fina vänner som stod lite varstans under loppet och skrek på mig. Ni är helt otroliga. Älskar er. Vi ses igen på Gbgvarvet 2020.

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Så sjukt bra jobbat, GRATTIS!!!

och avenyn, sedan vasagatan. Bra med litre energi innan den delen av loppet 😉
theresess
theresess,
theresess
theresess,
Verkligen!! Riktigt tufft när man kommit så långt!!!! <3 nouw.com/theresess
corneliaeri
corneliaeri,
Grattis och grymt bra jobbat!! Vilken tid! Jag vill testa springa något sånt här någon gång men känner mig lite rädd haha! Men försöker tänka att om jag nu inte skulle orka så får jag ju bara gå en liten bit istället då. Men det känns ändå läsigt, men jag ska! Heja dig!! Inspirerande!nouw.com/corneliaeri
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229