Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Löpning ändå!

Detta inlägg är ett betalt samarbete med Tjejmilen

GIRLS!!! Den 31 augusti är det sommarens absolut fetaste lopp bara för tjejer. Tjejmilen! Jag kommer att gå för pers på milen. Nervöst! Men taggad!!! Vill du också springa?

Med koden THERESE så har du ett rabatterat pris i kassan. Köp din startplats så ses vi i Sthlm!!!

Foto: Filip Lutecki

Godmorgon vääärldens bästa bloggläsare. Det är fredag - fy tusan så härligt. Jag räknar ner arbetsdagarna här nu innan jag åker på semester. Dom är inte jättemånga faktiskt. Har precis kommit hem från en vända i Skatås. Sprang 8:an och jag kände bara att jag aldrig ville att den skulle ta slut. Trots att det faktiskt var ganska tungt idag. Nu ska jag äta frukost och mysa här hemma bara. Har köpt nybakt bröd! Mums! På dagens schema står en idrottsmassage vid lunch, Barrys i eftermiddag och någonstans före, mellan eller efter ska jag hinna handla också. Jag åker ju till Sthlm på tisdag, men vårt kylskåp är helt tomt och Jonas ska ju fortfarande vara hemma. Så får fylla upp kylen litegrann å han inte svälter ;) haha.

Vet ni förresten vad vi gjorde igårkväll? Vi tog en jogg tillsammans. En kvällsjogg. Jag springer väldigt sällan på kvällen, men det var sååå skönt. Blev typ 6 km och vi bara lufsade fram i kvällssolen. Livet! Det är verkligen något speciellt att få gå ut efter en dag inomhus på jobbet. Bara infånga lite frisk luft. Och att träna tillsammans med sin partner, jag älskar det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229