Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Lite goa bilder från helgen


Hej älsklingar.

Riktiga sommarfeelings ute. Så härlig värme. Jag hatar att frysa och dessutom så känner man sig ju så mycket fräschare utan massa tjocka kläder. Den här påskhelgen har varit så värdefull med vila, häng med vänner och massa mys. Imorgon rundar jag påsken med ett pass på Barrys 12.00. Kom och träna med mig!!!

Frukost på The Breakfast Society med min bästis Martina igår efter eventklass med Grit och Body Attack (som förövrigt var så jädra jobbigt). Så detta som ni säkert förstår, smakade så bra. Frukosttips i Gbg måste jag säga. Speciellt nu när man kan sitta utomhus, för hamburgarelokalerna är inte supermysiga annars.

Glad påsk sa jag till mig själv med dessa grymma skor från Balenciaga. Omöjliga att få tag på, men jag lyckades få tag på ett par via Blocket faktiskt. Helt oanvända utan tags och med allt till. Var nog slumpen tror jag för hon var från Sthlm, och hennes kille skulle ner hit över påsk och hon valde ut mig som köpare av alla som förmodligen hörde av sig. Var jag värd tycker jag ;)

En liten snap från min löprunda imorse också. Återhämtning, skönt tempo hela tiden, i ett tempo jag lätt hade kunnat springa i hur länge som helst. Också sista långa passet innan halvmaran nästa helg!!! Tagga.

Man älskar ju beachwares i håret, det är såå fräscht! Dessa är lockade med plattång av Johanna på Studio Denique. Riktigt snyggt!
För övrigt så tycker jag att de håller så bra lockarna tillsammans med Kerastases produkter jag använder. Är ni som mig att håret gör allting? Jag kan gå osminkad, men bara jag känner mig fin i håret så gör det allt. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229