Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Jag svarar på era vanligaste frågor just nu!

Hej gosisar. Jag får dagligen frågor på min Instagram om allt möjligt och har tänkt att ta upp de vanligaste frågorna här nedan. Tänker att det säkert är fler som är nyfikna/sugna på att ta del av svaren på dessa frågor!


Hur ser en vanlig träningsvecka ut för dig? Jag tror att många letar efter ett perfekt träningsupplägg eller gillar att kopiera och följa hur folk de inspireras av tränar. Jag köper det till 100 % :) Men så som jag tränar, kanske inte är rätt alternativ för dig. Jag vill bara få det sagt. Men en träningsvecka för mig ser ut ungefär såhär just nu. Och för er som har läst mitt inlägg kring min löparsatsning så vet ni att jag går på feeling just nu. Det betyder att jag inte har något som är bestämt sedan innan egentligen. Onsdagmorgnar brukar jag dock alltid köra högintensivt med ett gäng tjejkompisar. Det är nog det enda som är helt 100 bestämt!
6 pass i veckan! Jag tränar 1 pass om dagen och vilar 1 dag vanligtvis. Känner jag att jag behöver 2 eller om jag är utomlands eller ja ni fattar så ser det ju inte exakt ut såhär.
2-3 pass på Barrys
1-2 högintensiva pass, då oftast Performance HI-intensity på Sats
1 utomhuslöpning i skogen, då fokus på lugn distans ungefär 8-10 km
1-2 styrkepass på PT-gymmet.

Utöver det blir det lite promenader med Issi & förhoppningen är att få in ett yogapass också antingen istället för något eller utöver de 6 passen.

Kan du ge tips på bra pass/övningar att köra för att....
Missa inte min WORKOUT-höjdpunkt på Instagram eller kika in i mitt flöde för att se lite goa inspirations videos! :)

Vad äter du på en dag? Min mest frekventa fråga all times. Jag kan dra gårdagen för er som exempel på hur en dag kan se ut. Igår såg det ut såhär som exempel:

Frukost, Havregrynsgröt som jag toppade med färska bär, jordnötssmör & mandelmjölk
Lunch, Kyckling, sötpotatis, fetaostkräm & grönsaker
Mellis, 1 äpple på språng
Middag, Kyckling, ris, stekta morötter & sallad
Kvällsmat, Kvarg med färska bär & granola

Just nu är jag i en period i livet då jag inte tänker så mycket på mat. Jag ser till att äta bra mat på vardagarna och jag äter tills jag blir mätt! :)

Vilken modell har du på din träningsklocka? En Garmin Fenix 5s. Det är en dyr multisport klocka. Jag älskar den. Men hade jag köpt en idag så hade jag köpt en variant på Forerunner. Den är billigare och den har definitivt alla funktioner som jag behöver. Och de flesta som skriver till mig vill ha en klocka för att mäta tid, distans & puls och då räcker dom alldeles utmärkt.

Vart ligger din PT-studio och tar du fortfarande emot klienter? Ja ja jaaa! Det gör jag definitivt. Jag ska säga det att börja jobba fysiskt med PT-klienter är ett av mina bästa beslut på länge. Det är sååå roligt och jag älskar det så mycket. Att få sprida träningsglädje & kunskap på det sättet är fantastiskt. Jag ser fram emot att träna med så många fler! Gymmet jag hyr in mig på ligger i Sisjöns industriområde vid Willys.

Vad springer du/tränar du i för skor? Skor är knepigt. Och det är verkligen individuellt. Jag brukar rekommendera att man går och testar skor hos Löplabbet eller liknande för att få en sko som passar ens egen fot och nedsättning. Sedan tycker jag också att man ska investera i olika skor för olika typer av träning. 1-3 par skor som du kan variera emellan. Jag använder faktiskt en del olika skor både från New Balance, Saucony och On. Vi har ett samarbete från Barrys sida med On så när jag är där så använder jag oftast On. Där är min favorit Cloud X. Jag har sedan i somras sprungit mycket med New Balance efter att ha hittat dom när jag jobbade med dom i samband med Gbgvarvet. Mina favoriter från New Balance - 1080 för utomhuslöpning & Zante för intervaller/inomhusträning. Sedan Saucony kinvara - en nätt och snabb sko! Älskar!!!


Pusss och ta hand om er <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229