Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Inflyttningsfest, långpass och photoshoot

Hej. Vet seriöst inte vart den här dagen tog vägen. För er som har frågat så är min klänning från H&M som jag hade på mig igår på David och Carros inflyttningsfest. Nya Hovås, vilket fint område!!! Hade faktiskt kunnat tänka mig att flytta dit tror jag?

Imorse sprang jag 18 km. Blev milen + 8:an uppe i Skatås. Riktigt seg till en början, men framåt slutet kände jag mig faktiskt både pigg och fräsch. Jag var ute ungefär lika lång tid som jag var när jag sprang varvet haha. 1 timma & 47 minuter. Milen är ju sååå kuperad så jag hade svårt att hålla min puls nere i den lågintensiva zonen. Nästa gång får det bli 8:an 2 ggr plus lite till istället. Pulsen sticker ju iväg när man springer så mycket upp och ner. Lite tråkigt också att springa så långt utan sällskap, fick mysa med podd istället. Söndagar är ju mina långpassdagar!! Efter det blev det dusch och frukost sedan iväg ner till Barrys där vi haft fotografering med tränarna. Underbart team verkligen!!! Längesen vi alla hängde ihop. Sedan direkt iväg med mina föräldrar för att storhandla på Ica och nu har jag äntligen bara lagt mig i soffan för att äta popcorn och mysa resten av den här dagen.

Jag lovade ju att berätta om min träningsvecka också. Och i och med mina tester på Aktivitus i tisdags som kanske slet lite mer än vad jag trodde också, så blev det ett pass mindre än vad jag hade på schemat, och löprundan i fredags blev 7 km istället för planerade 8. Jag måste verkligen ha med mig hela tiden att lyssna på kroppen och våga hoppa över/ändra om ett pass om det behövs. Jag är ju fortfarande så ny på löpning, så för mig är det viktigt att inte stirra mig blind på schemat utan vara lyhörd och planera om litegrann om det skulle behövas. Och med det menar jag med att det kanske inte känns rätt med ett hårt intervall pass en dag, utan ett det blir distans då eller liknande. Och då självklart inte bara för att jag är lite trött eller så utan om kroppen känns sliten.

Måndag Vila
Tisdag Tester på aktivitus + 6 km jogg hem
Onsdag Intervaller på bandet
Torsdag Ass/abs på barrys (styrka)
Fredag 7 km distans
Lördag 30 min crosstrainer + mage/stretch
Söndag Långdistans 18 km

Men jag är väldigt nöjd med den här veckan. Och är redan taggad på nästa! Hoppas ni haft en fin helg och är redo för midsommarvecka :)

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
kör du ingen styrketräning längre? på gym liksom<3 du e grym, kram!
theresess
theresess,
Jag har inte kört styrketräning på gymmet på väldigt länge faktiskt. Har ingen motivation till det riktigt. Men kommer köra lite löp specifik styrka på gymmet nu framöver. annars kör jag den med egen kroppsvikt efter löpningen eller på Barrys 😊
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229