Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Godmorgon måndag


Hejjj! :)

Hur mår ni? Ny vecka och jag är taggad på veckan faktiskt. Påskvecka. Betyder det en kortare vecka för dig? Jag jobbar i princip som vanligt ändå eftersom jag har klasser på Barrys under påsken. Men det blir ändå en lite mer helgvibe vilket såklart är skönt. Igår sprang jag 13 km tillsammans med Malin, vi höll ett 5.04 tempo, vi snackade hela vägen och jag är verkligen imponerad över oss. Speciellt över mig, för Malin är en grym löpare. Min kropp känns så i toppform just nu, den känns lätt och konditionen säger att jag kan springa hur låååångt som helst. Vilket verkligen är på sin plats då det om mindre än två veckor vankas mitt första halvmara. Tjejmilen 21 k uppe i Sthlm! :)

Den här morgonen ägnar jag att göra eftermiddagens pass på Barrys färdigt (18.00 för dig som är träningssugen), samt att planera veckans träning. Blir lite mer pussel nu när det börjar närma sig långlopp. Imorse tog jag bara en promenad, så funderar på om jag ska köra DF ikväll innan mitt pass eller om jag ska vila idag. Blir inget tungt för benen iallafall, de behöver lite återhämtning efter 2 dagar på Barrys och en dag med utomhuslöpning. Hörrni, träna smart! Viktigt viktigt. Är ju dock inte alls ledig fram tills min klass sedan för jag ska ner till Boost här nu för jobb.

Har btw skickat in min vlogg till min redigerare också!!! Det betyder att det kommer en ny vlogg snart. Det är ju superkul för jag har varit sämst på att vlogga. My bad, men mitt liv här i Gbg är fasen inte vloggvänligt jämt vill jag lova. Så be kind nu i och med den här ;) haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229