Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Godmorgon måndag!

Godmorgon daarlings. Om jag inte har varit jättetaggad på hösten tidigare så börjar jag faktiskt bli det. Blev så peppad inför PT-starten när jag fick hänga på gymmet där jag kommer dra igång min PT-verksamhet igen :)

Idag vaknar jag dock upp, kanske inte jättepeppad för jag har en tuff vecka framför mig. Jag jobbar mestadels hela dagarna heeeela veckan. 7 dagars arbetsvecka är alltså på g, och jag tror ju inte att den tar slut där utan att jag kommer behöva jobba i början på nästa vecka också. Så jag tog en lugn morgon hemma med en stor frukost och en stor kopp kaffe. Tänker att det inte är någon idé att lägga mer stress på kroppen än vad den har just nu. Men ibland är det så som egen företagare, och tolka mig rätt - jag älskar att jobba. Men det behövs en nice mix och lite återhämtning där emellan. Men med rätt mindset, mycket mat & vätska så blir det nog bra. Jag sover som en stock om nätterna och det är nog min räddning.

Men... Det som får ta lite stryk det är det sociala. Trots det har jag ganska mycket inbokat denna veckan, annars brukar det få hamna lite vid sidan av. Alltså att man bara får avboka allt som inte har med jobb att göra, just för att inte behöva hamna i den där stressen som det kan ge att ha 100 saker planerade. Tror nog att många utav er känner igen er där!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa mig iordning litegrann för denna dag. Jobb på Boost hela dagen och sedan klass på Barrys 18.30. Puss på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229