Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Godmorgon älsklingar!

Hej goingar. Alltså vet inte om ni hade trott på mig om jag sa att jag trodde jag hade uppdaterat här igår.. Veckorna flyger förbi och jag inser att det är ungefär en och en halv månad tills jag åker till Baaaali. Men lite för tidigt att börja tänka på det än i och med att det är all in på jobbet atm. Har haft intensiva sista 5 dagar på Barrys med 11 klasser (!!!!!).

Vill ni veta vad mina veckors höjdpunkt är just nu? Det är hamburgare och lösgodis med min man hemma i soffan. Längtar redan tills nästa lördag!

Just nu promenixar jag på löpbandet på gymmet. Jag har precis kört en timma axlar och mage. Två styrketräningspass har fått börja den här veckan, för ovanlighetens skull. Känner att kroppen har varit stressad å påfrestad här nu under helgen så valt att chilla litegrann. Ni vet att jag pratat mycket om vätskefylld kropp och liknande & det är så jag märker att kroppen är stressad. Den sparar på vätska och känns ospänstig. Tackar gode gud för Qryo, min 3 minuters freeze i -150 grader som jag gör varje vecka. Perfekt för mig att släppa på slagg och få bättre återhämtning.

Känns lite som att jag är back in the days nu med styrketräning & lite cardio på bandet efteråt. Härligt ändå. Nu ska jag samla mina steg här. Ha en magisk dag! Pusssss

PS. Jag släpper 5 platser till för kost & träningsschema här nu innan jul för dig som vill slipa på formen lite extra! Och, PT-platserna för nästa år dvs 2020 börjar fyllas nu. Vill du kicka igång januari med mig! MAILA el skicka DM på Instagram. @theresesvensson heter jag där och min mail är svenssontherese@hotmail.com DS.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229