Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

GBGVARVET - LET'S DO THIS!!!!

Härligt häng med dessa sköna bönor. Hanna och Bea! :)


OK IT'S RACETIME!!!!

Nervöst, pirrigt men ändå otroligt taggad. Det är känslorna i min kropp just nu! Har varit ute med Issi och ätit en stor portion gröt toppat med jordgubbar och banan. Jag har druckit en Celsius, en kopp kaffe och en resorb. Otroligt skönt med bara några timmar här hemma nu för att ladda upp ordentligt. Äntligen är det dags för mig att springa mitt första Göteborgsvarv. Så många ggr jag har stått vid sidan och bara velat hoppa in och springa och så många ggr jag har stått vid sidan och hejat på mina vänner som sprungit. Nu är det min tuuuur att kriga mig runt dessa 21 kilometer. Ser ni mig under loppet - Glöm inte bort att heja!!!! Jag startar 13.48 :)

Sååå mycket pepp och kärlek i New Balance monter igår. Så inspirerande att hänga med härliga personer från England, Danmark och Sverige. Dessutom kittad i ett par riktigt grymma skor. Jag kommer faktiskt springa loppet idag med en nyfunnen kärlek som känns SÅ snabb. Zante!!! Lovar att återkomma med recension på dom. Hoppas vi ses någon gång under banan! Och till alla er som ska springa - ETT STORT LYCKA TILL! Du är grym! Positivt mantra hela vägen. Stark, snabb och lätt..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229