Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Gårdagens intervaller och morgonens träning!!

Godmorgon <3 Jag har precis druckit en smoothie på Barrys efter morgonträning. Idag är jag off löpning så jag körde DF (double floor). Ass & abs. Perfekt pass och perfekta muskelgrupper för att bli en bättre löpare. Stärka upp de små musklerna kring höft/rumpa och sedan hela coremuskelaturen. Riktigt bra för mig som har en hel del löpning framför mig. Jag har en ganska lång dag framför mig idag. Jag ska till Boost nu snart och jobba hela dagen innan jag ska tillbaka till Barrys igen för mina kvällsklasser. Lång torsdag dvs. Jag vet heller inte om jag har något i kroppen som lurar? Har många runt omkring mig som också känner sig lite sådär på halvfart. Suck.

Känns faktiskt super att vara off löpning idag efter 2 ganska tuffa dagar på träningsschemat. I tisdags gjorde jag ju mina tester och igår körde jag intervaller på löpandet. Älskar ju att jag kan springa mina intervaller på Barrys löpband, dessutom märkte jag att jag kunde koppla mitt pulsband så jag fick upp pulsen på skärmen. Jag menar hur fett?

Passet har du här:
10 min uppvärmning 6.00 min/km
8 min 5.00 min/km
1 min vila
6 min 4.45 min/km
1 min vila
4 min 4.30 min/km
1 min vila
2 min 4.15 min/km
1 min vila
1 min*3 4.00 min/km
10 min nedjogg 6 min/km

Efter passet gick jag till bästa Felicia på Expilo och körde LPG. Heaven för mina ben!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229