Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

FRIYAAAY & HELGPLANER

Hej mina hjärtan. Jag har en jobbhelg framför mig. Imorgon på Boost hela dagen och sedan på söndag med PT-klienter! Efter att ha varit ledig förra helgen så är det all-in på jobb denna. Utöver det så kommer jag försöka få till några grymma träningspass. Så idag är jag ganska så ledig. Skönt efter gårdagens långa dag! Har ju dock varit uppe och haft två klasser på Barrys imorse 6.30 & 7.30. Hade det inte varit för fredagsfeeling och för att det är så härliga människor där varje fredagsmorgon så hade det ju varit tuffare att kriga sig upp kan jag ju lova ;) Har lite fix på datorn att pyssla med också, men det har jag lyxen att kunna göra från soffan denna regniga fredag. I eftermiddag ska jag iväg på middag. Jag ska hem till en nyfunnen vän i Örgryte. Vi ska först gå prommis i skogen sedan laga hemmagjord Thai, dricka vin och hänga. Längtar!

Nu ska jag ner till Barrys för lunchträning! Lyx att träna på lunchen. Händer inte allt för ofta. Haha! Fredagsträning är dessutom en favorit. Älskar att kicka igång helgen på det sättet. ;)

Trots att det knappt blir helg för mig i & med jobb - så därför kör jag helgfeeling deluxe idag! Det ni. Haha :)

Har ni något önskeinlägg jag ska posta i helgen? Kommentera nedan isåfall! 

Gillar

Kommentarer

J
J,
Recept på thai maten kanske? 😊
theresess
theresess,
Får fråga Jenny om receptet nästa gång jag träffar henne! 😉
nouw.com/theresess
Emma
Emma,
kul med bilder från din helg, svar på frågor, mat & träningspass!
theresess
theresess,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229