Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Frisören, kändistätt på Barrys & friyaaaay

Innehåller affiliate-länkar

FÖRE / EFTER

Hej guys! Freeeedag! Hoppas ni mår bra och är laddade för helg. Jag har bränt av 2 morgonklasser och myst med frukost och kaffe nere på Barrys och sitter med lite jobb och annat trevligt på datorn. Haft riktigt lyckade möten i veckan med nya PT-klienter inför start med 2020. Är supertaggad på det. Efter att ha kickat igång min PT-verksamhet med klienter nu i höst så känner jag verkligen att det definitivt kommer ta en stor del av mitt kommande år - I love it. Älskar mitt jobb! Och er såklart ;)

Och BTW. Ser ni hur fräsch jag är i håret. Igår var jag hos Johanna på Studio Denique och färgade håret. Klippte också av några slitna toppar, sååå skönt. Men vi gick lite ljusare. Vi slingade hela håret och nyanserade det lite åt det beiga hållet. Blev supernöjd. Det känns jättefräscht. Nu är jag redo för vacay.

i samarbete med Kerastase & Loreal Pro.

Produkterna jag använder för mitt hår: (adlinks)
Shampoo - KLICK
Balsam - KLICK
Olja - KLICK
Värmeskydd/leave in - KLICK

Vet att ni är många som undrar hur jag tar hand om mitt hår. Och vad jag använder för produkter. Varsågoda! PS. Är du blond/ljus så måste du verkligen testa den här serien. Blond absolu! Jag har också taggat mitt favorit leave-in balsam och min olja som jag använder varje gg efter jag har duschat. Me gusta mucho.

Titta vilka jag hade här på besök igårkväll. Systrarna Kallur! Det är inte alltid man får chansen att träna två gamla elitidrottare. Riktigt roligt :) Tusen tack för att ni kom förbi.

Och alla andra fighters såklart. Helt otroligt så har jag bara 2 torsdagskvällar & 2 fredagmorgnar kvar här nu innan jag drar iväg på vacay. Så se till att catcha mig innan dess. Snacka om peppen jag kommer komma tillbaka med 2020. Haha.. Orimligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229