Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Event med Saucony & helg på ingång

Innehåller affiliate-länkar

Foto: Karin Männiku

Hej goingar. Så otroligt härligt med helg. Roligt nog att man säger det trots att man ska jobba hela dagen idag fredag till 19 & sedan hela morgondagen. Men söndagen är ledig iallafall, än så länge.. Veckorna flyger ju förbi så jag måste verkligen påminna mig själv om att skriva här. Och det är väl verkligen så för att jag också inte gör så mycket annat än att jobba just nu å då är det ju svårt att skriva något roligt här - trots att jag vet att ni gillar vardagliga vanliga posts! :)

Hörrni! Söndagen den 3:e november har jag tillsammans med Saucony och We Who Run Club ett event i Skatås. 10.00 kommer vi springa 8:an tillsammans med lite happenings under vägen.

Ska ju bli otroligt roligt. Fokuset kommer vara på deras nya terrängsko Mad River. Eventet är kostnadsfritt! Men anmälan krävs. Skicka ett DM till mig på Instagram (theresesvensson), om du vill vara med. Löparvana krävs men inga andra elitlöparkvalitéer. Både killar & tjejer kan delta!

Fått massor med frågor om den här jackan, ni hittar den här: KLICK
adlink
Jag har strl 36 :)

Och vet ni vad? Du får 15 % rabatt på Nakd 's sortiment med koden metapicnkd. PERFEKT JU!

Men helgen bjuder på. Tadaaa! Mitt första träningspass sedan jag tatuerade mina ögonbryn förra fredagen. Har alltså inte svettats på en hel vecka, har massor med endorfiner jag måste få ut nu - WOHO! Ska träna nu i em på Barrys (längtar ihjäl mig), för övrigt blir det träning med en tjejkompis imorgon - vi tänkte köra ben på gymmet. Sedan blir det jobb på Boost i Saluhallen, å myskväll.

Inte så mycket andra planer faktiskt, jämfört med förra helgen som var fullspäckad! Skönt med lugna helger tycker jag <3 Hoppas ni mår bäst, puss å kram på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229