Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

En tuff start på veckan...

Hej måndag. Jag gick och la mig igår med en peppig inställning på ny vecka men hade en väldigt tuff natt. Issi har varit dålig i magen och vi har knappt sovit någonting. Många hundar hade ju gått och ställt sig vid dörren och gnytt eller visat att dom vill gå ut. Issi är väldigt dålig på att visa det så hon mer bara ligger och tittar sig omkring/är orolig. Det är precis som att hon inte vill ställa till med något eller vara jobbig. Jonas är ju expert på att känna av allt hon gör som inte hör till vanligheten men inatt kunde jag verkligen inte koppla bort det heller så vi låg mest där och vred och vände. Somnade och vaknade om vart annat och hörni, vi var ute med henne 5 gånger under natten. Älskade lilla gos. Hon fick rostmackor med smör till frukost så ber till gudarna att hennes mage är bättre ikväll.

Jag fick min sömn mellan 5-9 imorse så idag känner jag mig ganska så såsig. Inte så trött än, men lite vilsen haha. Jag är en person som är känslig för dålig sömn och jag hade ju planerat att kicka igång den här veckan med träning imorse eftersom jag har eget pass på Barrys efter jobbet idag. Men fick bli lite ändrade planer! Ibland blir det ju så. Har jag fortfarande energi i kroppen så tänker jag att jag kör på Barrys innan jobbet ikväll, bara för att ändå få svettas och röra lite på mig. Om inte så får det bli vila idag. En sådan här dag är det inte så att jag går till gymmet och roddar ihop något eget tyvärr. Mitt under primetime & när jag har kort om tid på mig.

Har hängt i Saluhallen hela dagen idag på Boost, så annars idag händer det inte så mycket. En vanlig jobbmåndag! Första hela veckan nu!!

Ett av mina "mål" för 2020 är att bli lite mer husmor. Laga lite mer mat, kanske baka lite etc. Så igår när vi var och storhandlade. Bara det. Heja oss! Vi handlade för över 2000 kr igår och det har aldrig hänt innan. Haha. Iallafall, så köpte jag ingredienser till att göra en ingefärashot. Jag lade upp på instagram om recept och fick massor med fina förslag.

Här kommer detta jag använde mig av. Jag tog inga mängder utan höftade litegrann. :)

Ingefärashots!

Jag värmde vatten, riven färsk ingefära och 1 chili i ungefär 20 minuter. Viktigt att det är varmt men att det inte kokar. Silade sedan av det och lät svalna en kort stund innan jag blandade i honung. Lät det svalna ytterligare och pressade i två citroner. Silade det igen och hällde upp det i en shaker. Så tråkigt. Hade ingen fin tillbringare/kanna utan fick hälla det i en shaker. Haha. Men alltid något! Så nu står den i kylskåpet och jag tog min första shot imorse. Sååå gott. Hade kunnat dricka hela flaskan tror jag. Haha. Tycker det är så fräscht. Hoppas det här håller mig frisk och pigg under resten av vintern.

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria ,
Åh hoppas issi är bättre o att natten blir bra
julls
julls,
Super kul om du delar mer recept, på allt möjligt 😊nouw.com/julls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229