Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

En måndag i Lagos

Inlägget är i samarbete med Tjejmilen.

Tjejer!!! Glöm nu inte för guds skull att köpa din startplats till Tjejmilen den 31/8. Du har ett rabatterat pris med koden THERESE i kassan. Jag kommer att springa & jag är verkligen supertaggad på att träffa många utav er där.

Imorse kickade vi igång veckan med trappintervaller. Sprang 16 km igår, och vi körde ett riktigt bra styrkepass i lördags så det kändes i kroppen. Men såååå härligt. Vi letade upp två olika trappor & körde 5 intervaller upp och ner i vardera. Avslutade sedan passet med lite mage och stretch. 40 minuter, pang bom! Effektivt, och svettigt. Så skönt. Efter passet har vi njutit av en stor frukost. Dröm.

En favoritsyssla: Dricka iskaffe i värmen.

Såhär mysigt trött kan man se ut efter morgonträning. Det är något speciellt att träna på semestern tycker jag. Stiga upp till soluppgången, riva av ett bra pass och sedan bara chilla och mysa heeeela dagen. Lugnet som finner sig i kroppen är magiskt. Och tiden man har till att träna på semestern, shit vad jag uppskattar den. Också en perfekt kombination med lata dagar. Jag är en person som behöver göra mig av med energi så att träna tidigt på morgonen skapar en riktigt skön balans.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229