Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

En härlig fartfylld fredag

Hej vänner. Hade en otroligt fartfylld fredag. Inte en lugn stund till övers. Så fick bli vilodag för mig från träningen men istället fick jag träna er både på Barrys å PT-gymmet. Morgonen började på Barrys as usual där jag hade morgonklasserna, hem för snabb frukost och sedan iväg till bästa Johanna på Studio Denique. Ni som är blonda vet hur håret brukar se ut efter 4 veckor i sol och saltvatten. Jag har ju varit lite mellanblond också så mitt hår såg väldigt risigt ut när jag kom hem så ett besök på salongen var välbehövligt. Vi la i en skrubb för att tvätta bort metaller och annat som man kan få med sig av smutsigt vatten/pool etc och sedan en nyansering för att dämpa ner litegrann och gör det kallare. Blev super! Älskar att man bara kan lägga i en nyansering istället för att bleka håret. Det är ju så skonsamt!


Sedan åkte jag direkt till PT-gymmet där jag hade 3 klienter. Alla 3 har hängt med mig under hösten också så det var så mysigt att ses igen efter mer än en månad ifrån varandra. Så skönt att vara tillbaka där igen!

Efter en otroligt stressig dag så åkte jag till Örgryte hem till Jenny som hade köpt vitt vin.

Vintips: Kung Fu Girl. Det trodde ni inte ni skulle få av mig, ellerhur? Haha! Ett otroligt gott vin. Friskt och fruktigt. Vi åt fish tacos vilket också var såååå gott. Alltså ni vet när maten bara är sådär wow god och man njuter av varje tugga. Pankopanerad torsk med chilimajo, avokado/mangosalsa och kålsallad. Tack men jaaa så gott. Vi avslutade sedan kvällen i soffan med ett andra glas vin och tv å lite snack. Älskar sånna kvällar.

Idag tog jag lite sovmorgon till 8.00. Tränade på Barrys 9.30 (otroligt jobbigt!) och nu är jag i Saluhallen för jobb fram till 16. Resten av den här dagen blir väldigt lugn. Lär bli någon take away eller något gott till middag ikväll å lite godis om jag känner oss rätt. Jag har cravings på Marabou med smak av KEX just nu. Den är sååå god.

Hoppas ni njuter av en härlig helg. Puss på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229