Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

En bättre tisdagskväll

Godmorgon finaste ni. Har precis vaknat så sitter och dricker en Celsius och kikar runt lite på datorn. Ska svara på några mail och fixa lite innan jag antingen tränar, eller äter frukost. Har inte riktigt vågat känna efter hur benen känns än. Haha! Vi var ett gäng som körde Barrys igårkväll och sedan gick vi ut och åt. Alltså, det här med nyfunna underbara härliga vänner. Säger bara det. Wow!!! Vi gick till Olssons vin på Tredje Lång. Tog ett glas och åt. Jag tog en skagentoast (hur gott är inte det??!!) och ett glas Prosecco. Vi satt där borta sååå länge, tiden gick supersnabbt. Var hemma vid 11-tiden och ni som känner mig vet att det är sent på en tisdag, haha.. Tröttfia! Men en helt magisk kväll som jag kan leva på länge faktiskt.

Vi körde ju som sagt Barrys lowerbody focus och jag hade en riktigt trött kropp igår, förmodligen sitter det kvar sedan långpasset i söndags. Jag känner såååå stor skillnad från det faktiskt gentemot de tidigare veckor, visst det var lite längre men jag tror det ligger i att det var på asfalt. Tror det behövs någon mer dags återhämtning då faktiskt. Men sjukt irriterande för huvudet var jätte-taggat på träning och det var riktigt oväntat att kroppen liksom inte kom igång. Men jag krigade på som vanligt och fick trots det till ett riktigt bra pass, med bra fart på bandet - trots att jag fick kämpa lite extra för att varje steg var fan tufft.

Jag har milen på träningsschemat idag, och jag kan inte bestämma mig om jag ska dra av den nu på morgonen, eller om jag ska låta kroppen återhämta sig lite till och springa den ikväll. Svåra beslut ;) haha! Ha en magisk dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229