Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Dubbelpass

Foto: David Marquez

Hej på er. Bestämde mig för att köra dubbelpass idag!!! Det var inte igår det hände. Efter frukost och lite mys imorse så gick jag ner till Barrys för att köra intervaller. Mina intervallpass (hårdare löpning) lägger jag alltid efter frukost. Idag blev det 200'ingar. Jag sprang 45 sekunder på 16.0 km/h och vilade 45 sekunder. Gjorde det sammanlagt 20 st ggr. Och mellan var 5'e hade jag en längre vila. 15 min uppvärmning och 5 minuter nedjogg. Mer hann jag tyvärr inte innan jag skulle ha luncklass. Älskar tisdaglunch på Barrys! Ett riktigt hårt pass med benstyrka och lite core på golvet och intervaller på bandet. Efter det hängde jag kvar där nere och åt lunch å myste med mina kollegor, tog en promenad med Issi sedan mötte jag upp Jonas för att köra DF (styrketräning) 18.30. Ben och core. Kommer kännas imorgon.

Vad jag brukar tänka på när jag tränar 2 ggr om dagen det är att äta ordentligt efter första passet, speciellt kolhydrater för att fylla på depåerna. Sedan ett litet extra mellanmål för att hålla energibalans i och med att jag förbränner mycket med 2 pass. Men jag har haft lite problem med min hunger på sistone. Speciellt efter löpning? Någon som känner igen sig? Då är det extra svårt att äta också när man ändå behöver äta MER. Taskigt läge.

Imorgonbitti tänkte jag ge mig ut på löpning innan frukost om inte benen känns allt för tunga. Så det gäller att fylla på lite nu ikväll också. Milen i skönt tempo står på träningsschemat. Det ska ju gå tänker jag ;) Ha en mysig kväll älsklingar. Hoppas du haft en grym träningsdag!

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
Jag har alltid problem med att äta efter tuffa pass. Mår illa i några timmar efter. Jag brukar äta det jag är sugen på då, sedan om det inte är en stor måltid direkt så gör det inget.
En smoothie med mycket bär (så det blir som glass) brukar jag tycka är gott. Sedan äter jag som många mellanmål under dagen.

Visst är det kanske inte optimalt, men bättre än inget 😊 Tänker att hungern brukar öka andra dagar, så balans blir det oftast i slutet!
theresess
theresess,
Precis!!! Håller helt med dig. Kan ju vara värmen som bidrar också så blir hungern ännu mindre. Haha! Kram <3
nouw.com/theresess
charlottahagg
charlottahagg,
duktig du är!!
nouw.com/charlottahagg
theresess
theresess,
Tack!!!! 😊
nouw.com/theresess
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229