Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

CELSIUS UNLIMITED


Hej på er goingar.

Har haft en såå härlig onsdag måste jag säga. Startade dagen på Sats med ett gäng grymma tjejer. Vi körde Performance HI-intensity. 45 minuter högintensiv träning där jag och Desiree teamade ihop. Det var 3 olika stationer och shit va vi körde. Haha. Det är något speciellt att omges av människor som verkligen ger 100 % när dom tränar, älskar det. Det är min filosofi, att när man kör pass där det går att trycka på, då ska det göras. När det är sådär svettigt och endorfinerna är överallt. Tror nog möjligtvis att det kan bli en ny onsdagstradition.

Efter det gick jag hem och duschade och åt mysig frukost, följt utav jobb på Boost en sväng, vi hade megabeställningar idag så jag fick rodda litegrann där. Tog med mig lunch till Barrys å hängde där en stund innan jag pallrade mig hemåt för jobb på datorn. Månadsskife vilket betyder fakturor, löner och en hel del annat pyssel. Skönt att bara lägga en hel eftermiddag på det. Nu ska jag snart iväg på fika med Malin Nadia. Mysigt!

Och hallå!!!! Har alltså en tävling på min Instagram just nu som håller på fram till fredag där du kan vinna ett flax mixat med de 3 nya smakerna!!! in å tävla vänner. @theresesvensson heter jag däääär för dig som missat det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229