Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

Att starta veckan med ett kickass träningspass

Hej mina favoriter. Ny vecka - och det är sååå ljust idag! I love it! Vintertid är verkligen sååå mycket mer jag. Ljusa morgnar och mörka kvällar. Håller ni med mig? Det är ju 100 ggr lättare att gå upp på morgonen när det är lite ljusare.

Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit bra. Jobb/midddag med vänner & träning. Hörrni, igår mötte jag upp Malin, en av mina närmsta vänner och sprang milen på bandet. Så härligt! Det var längesedan jag sprang över 8 km, och det var ännu längre sedan jag sprang det på bandet. Haha. Men det är faktiskt härligt på något sätt. Hatkärlek! Lite uppvärmning inför löpevent med Saucony på söndag. Alla ni som har efterfrågat löpargrupp, kom dit nu på söndag och spring med mig. 10.00 - anmälan krävs via DM på Instagram (theresesvensson). PS. Det är kostnadsfritt!

Jag kan faktiskt inte minnas när jag morgontränade en måndag senast. Jag har ju varit som en zombie de senaste veckorna men idag kände jag mig pigg för en gångs skull. Bokade in morgonträning igår kväll med Elsa så vi möttes på Barrys 6.30 för träning! Så härligt. Blir en lång dag för mig idag eftersom jag ska tillbaka dit ikväll igen för att ha klass 18.30.
Vill du fånga mig denna veckan så kör jag: Idag 18,30, imorgon 18.30, torsdag 17.30 & 18.30 och fredag 6.30 & 7.30.

Men måste ändå säga att man får en riktig energikick av morgonträning. Och det är något speciellt att gå hem och äta en stor frukost & ta en kopp kaffe efteråt. Pricken över i:et hade ju varit om man hade kunnat få mysa kvar hemma i soffan hela dagen istället för att ge sig iväg till jobbet ;)

Gillar

Kommentarer

APieceofArt
APieceofArt,
Önskar att jag orkade något alls så tidigt, haha.
Då stämningsfulla bilder här på din blogg, verkligen snyggt upplägg 👌
nouw.com/apieceofart
theresess
theresess,
Det är en vanesak!!! Tro mig! 😊
Tusen tack! Kram på dig
nouw.com/theresess
APieceofArt
APieceofArt,
Therese, jag har haft ett jobb där jag börjar 07 i över tre år. Jag funkgerar fortfarande inte på morgonen. Haha, säkert jobbet det är fel på. Dags att bli egen på heltid ;P
Kram kram
nouw.com/apieceofart
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229