Therese Svensson

Instagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvenssonInstagram theresesvensson

100 looks på 20 plagg

Hej fina! Igår var jag på ett mysigt event som Frida & Jenny höll i i och med att de har släppt sin nya bok 100 looks på 20 plagg! Superfin bok där dom berättar hur man kan styla sig själv 100 olika looks på endast 20 plagg - klimatsmart & även smart för plånboken! Win win.

Jag tog med mig Jenny P dit och vi träffade Jessica och Julia som vi hängde med under kvällen. Väldigt härligt. Alltid lika spännande att hänga med modeintresserade. Man känner ju sig lite som en outsider måste jag ju säga. Trots att jag tycker det är kul med kläder, så har jag inte så mycket utrymme för att klä mig i så mycket annat än träningskläder i min vardag. Det tycker ju dock alla verkar superhärligt och vet att det är många som är avis på mig för det ;)

Jag kanske borde skriva en bok med träningskläder's outfits. Eller släppa ett eget klädmärke! Haha. Fett det hade varit ändå. Riktigt imponerande att släppa en bok måste jag säga!

Tack tjejer för en fin kväll.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229