Så nu var alltså tiden kommen, Therese har lämnat Skede 115. I fredags tog jag mitt pick och pack och flyttade upp till en supermysig studentkorridor på Nydalahöjd i Umeå. Jag bor här tillsammans med 6 st andra studenter, alla är inte här ännu men de jag träffat hittills är verkligen supertrevliga och har välkomnat mig på bästa sätt. Planen var att flytta in i korridor till en början för att sedan leta vidare efter lägenhet senare inpå hösten men just nu känner jag att det inte alls är lika brådskande. Visserligen har jag endast bott här i 3 dagar men jag trivs superbra, känns så skönt att alltid vara omringad av människor på ett eller annat sätt, det får mig att inte känna mig så ensam.

Målet med flytten är att ta mig igenom 4 år på Civilekonomprogrammet. Vår inspark börjar nu på onsdag och jag är både supertaggad och supernervös. Taggad över allt som komma skall men samtidigt lika nervös över det. Men jag antar att jag inte är den enda med den känslan och att det är så som det ska vara. 

Inatt sov jag första natten själv, i fredags kom Josefine hit på eftermiddagen och bytte av pappa som hjälpt mig med flytten. Vi köpte tapas och drack vin på kvällen, så mysigt och välbehövligt efter en fullspäckad dag. På lördagen var vi tidiga på Ikea och åt deras brunch innan vi gav oss på varuhuset. Det handlades både smått och stort och jag är så nöjd över allt vi fick med oss. Josefine åkte tillbaka till Övik vid 4 och Christopher, Noah och deras pappa kom bara någon timma efter. Vi åt asiatiskt och sedan fick jag låna ett strykjärn för att ta itu med mina gardiner. På kvällen åkte Noah och deras pappa hem medan Christopher stannade. Vi åkte och storhandlade vilket jag är så glad för, hade aldrig lyckas göra det helt själv. Planen var att spela schack efter storhandlingen men vi båda var så trötta att sängen lockade mer. På söndagen åkte vi på Ikea, kompletterade lite saker och åt lunch. Vid 15 skjutsade jag honom till tågen och åkte sedan hem. På kvällen tog jag det mest lugnt, försökte hitta ett par tavlor som skulle passa på väggarna och lagade lite matlådor.

Idag är planen att handla lite mat som jag glömde under storhandlingen samt diverse nödvändigheter till hemmet sedan ikväll ska jag mest troligt umgås med Linnea vilket känns jättekul.

Kram.

Likes

Comments