Header

Har haft en bra helg, i lördags efter lite velande slutade det med utgång med Sandra vilken var trevlig. På söndagen var jag lagom sliten. Mamma kom och hämtade mig halv 2 och vi åkte på lägenhetsvisning. Väll hemma igen vid 3 somna jag igen och sov i stort sätt till 8 på kvällen. Nu är det dags att åka till jobbet jag har ca 7 arbetsdagar kvar för den här gången!!!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har varit en av dom bästa i mitt liv eller jag har många bra stunder det senaste året som blir svårt att toppa men den här hamnar nog på top 15 i alla fall. I Onsdags efter ha spammat antagning.se hela dagen (även under jobbtid hehe..) Var så nyfiken att jag var tvungen och tillslut får jag besked att jag har kommit in på Linköping Universitet och jag typ skriker av lycka hehe.. drama queen. Och står på lagret och bokstavligt talat står lipar, visst vart jag lycklig men tror det mest handlade om lättnad att veta att jag har kommit in. Idag har jag försökt att leta boende i Linköping vilket verkar totalt omöjligt, inte ens ett rum verkar finnas ledigt. Mitt i all hopplöshet får jag ett mejl att jag kommit in i Borås, så det blir Borås mest för att jag ska känna mig trygg  och veta att jag har ett boende. Nu är jag bara så glad om 4 år är jag 25,5 år och förhoppningsvis utbildade lärare, det känns förjäkla bra!Likes

Comments

Jobb dagen är över klockan är nu snart 1 och jag ska susa. Så himla skönt att faktiskt få ha sovmorgon en vecka :)


Likes

Comments

Hade en Reunion med Rebecka! Var så himla skoj att ses igen är ju ändå 4,5 månad sedan sist! Känns som det var nyss jag var klar med aupair året! Hade i alla fall en perfekt söndag!
Likes

Comments


Hade myskväll igår på balkongen. Vi åt lite och tjötade. Jag tog tag i mitt liv och ska nu bli aktiv på instagram. Lycka till typ! Sitter nu och velar om jag ska till Göteborg ikväll eller inte. Jobbigt!

Likes

Comments

Det är fredag och det känns helt underbart! Jag har massa roliga saker planerade det blir Göteborg imorgon och söndag Reunion med the one and only Reeba. Min kropp år helt slut efter veckans jobb så ikväll ska jag bara ta det lungt med en vän. Annars har veckan bestått av Lager 157, Skypedejt med Alex, jobb, plopp ätande och sen läst i mina böcker. Men igår var jag på resturang och åt med Lisette och hennes släkt, super gott var det!


Likes

Comments
Mina böcker kom i förra veckan, har inte riktigt fått tid till att läsa än, det har varit både fest och barnpassning i helgen. Fick idag äntligen städat lägenheten idag efter fredagens festligheter! Träffade även Sandra i någon timme i knalleland köpte en jacka/tröja och en present till Sandy ja, i hennes närvaro ;)

Likes

Comments

Märktes att det var mitt i veckan idag, att kliva upp ur sängen var nästan omöjligt. Såklart blev jag lite sen iväg till jobbet och på vägen så får jag stå i nästan fem minuter vid ett trafikljus och det blir aldrig grönt så jag fick helt enkelt köra mot rött hehe... Jag har inte hela dagen på mig, dessutom är det ganska dött så tidigt på morgonen så gör inte så mycket ;) Väll på jobbet så gick allt himla bra, alla mina rundor idag för awesome, underbart när allt bara flyter på. Nu har i alla fall mer än halva arbetsveckan gått och imorgon väntas torsdagskväll igen.

Lite fler godbitar från Stockholm och för en gång skull syns inte mina 174 cm på bild!

Likes

Comments
Har varit i Falkenberg och Varberg denna helg och haft det wonderful. 3 dagar kvar till helg ;)

Likes

Comments

Jag är mer är glad att det är Fredag har längtat efter denna dagen hela veckan. Och jag ska vara hela helgen vid kusten, underbart. Dom senaste dagarna har varit riktigt bra. I Onsdags kväll fick jag ett av dom bästa telefon samtalen på länge. Min värdfamilj ringde på mobilen blev så himla glad att jag självklart börja gråta men nu känns det mer som jag kan gå vidare. Så skönt att höra deras röster igen åhhh.. 

Igår träffade jag Sandra och  Lisette för lite mys, medans dom satt och drack fanta och rosé fick jag nöja mig med cola light. Och sen gick vi ner på stan en sväng eftersom det var torsdags kväll. VIid 10 var jag tvungen och ta mig hemåt eftersom jag går upp 5. 

Nu ikväll har jag bara packat lite inför helg samt ätit tacos, LOVELY.


Likes

Comments