Skönhet och smink, Vardag, Inköp

God eftermiddag på er!

Dessa två är absoluta favoriter i min sminkväska. Highlightern är ett ganska nytt tillskott till min kollektion. Medan läppglanset från Clarins är min favorit sedan flera år tillbaka. Den glider på så lätt, ger fin lyster och verkligen återfuktar mina läppar. Dock så på vintern då min hy blir torr som ett russin måste jag ta till andra produkter... vilket jag själv tycker är väldigt synd.

Jag sminkar mig nästan aldrig till vardags längre. Mycket för att jag hellre prioriterar sömn än att kliva upp de där cirka 20-30minuterna tidigare för att lägga en make up innan jag åker till jobbet. Men samtidigt är det skönt att ansiktet också får andas emellanåt utan att hela tiden bokstavligen kvävas av ett lager smink var och varannan dag.

Nog om det, vad har ni för favoriter i er sminkkollektion? Bomba mig med era bästa tips! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inköp, Vardag, Allmänt babbel

Åkte idag bort på Avion för att shoppa upp halva Apoteket (det går förkylningsvibbar här hemma) och i ett tappert försök att lindra uppkomsten av min egen förkylning som jag börjar känna av. Blir alltid förkyld/sjuk minst två gånger per år. En gång på hösten och den andra på tidig vår.

I alla fall, förutom Apoteket så sladdade jag förbi H&M, tanken var att jag skulle köpa L'oreals nya ansiktsmasker som Facebook har gått banans över. Men det slutade med att jag inte köpa dem alls. Har nog med ansiktsmasker här hemma att använda upp först haha. Så istället blev det en mönsterstickad tröja (såå mjuk!) samt en stoor sjal. Dessa kommer bli såååå snygga ihop med svarta jeans och boots!

Nu ska jag fortsätta med tvätten och sedan börja fixa kvällens middag.

Kram på er!

Likes

Comments

På min önskelista, Övrigt

Jag går i tankarna att köpa nya vinterboots. Har siktat in mig på ett par från Johnny Bulls och helst i Chelsea-modellen. Priset känns lite åt det saftigare hållet enligt mitt eget tycke, men frågan är om det inte fasen är värt det? De är så galet snygga! Vad tycker ni?

 Bruna eller Svarta? Beslutsångest! 

(adlinks)

Likes

Comments

Instagram@svammelfia