Allmänt babbel, Vardag, Övrigt

Njuter för fullt av min semester. Detta är faktiskt min allra första riktiga semester, har ju pluggat sedan jag var sju år och har ju såklart haft sommarlov. Dessutom så har jag jobbat varje sommar sedan jag var 18. Med såklart några lediga sommarlovsveckor däremellan. Men har aldrig haft en riktig jobbsemester!

Så jag ska verkligen passa på nu att vara ledig, njuta av den svenska sommaren och läsa mängder med böcker. Just nu läser jag "Sista brevet från din älskade" av Jojo Moyes, älskar hennes böcker! Har ni några guldkorn i bokväg ni älskar? Tipsa mig gärna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inspiration, På min önskelista

Kanske har levt under en sten under ganska lång tid, men ett märke som jag har börjat spana in först nu är nämligen By Malene Birger. Nu ska jag vara ärlig och säga at min förskollärarlön kanske inte tillåter ALLA dyrgripar, men å andra sidan, det är helt klart en investering till sig själv. Har plockat ut några favoriter från höstens kollektion som jag inte hade tackat nej till att ha i min garderob!

Likes

Comments

Övrigt

Nytt tillskott till min skosamling. I en härlig dusty rosa färg. Kommer bli såå snygga i sommar när man börjar få lite (mer) solbränna!

Finns HÄR.

Likes

Comments

Instagram@svammelfia