Inköp, Inspiration

En klassisk skjorta är ett måste att ha i varje människas garderob, även fast jag arbetar inom förskola där "finare" kläder man är mer rädd om inte är så optimalt att använda med tanke allt kladd, pyssel och mat som kan förstöra plaggen vill jag ändå kunna klä mig finare till helgerna och kvällarna om det är något kul som står på schemat. Såklart slår en skjorta aldrig fel!

Införskaffade mig för ett litet tag sen två stycken nya skjortor ifrån Gina Tricot. I deras modell "Jessie" - den finns i många härliga färger, jag valde dock att satsa på blåa nyanser. Härnäst på inköpslistan står det bland annat kläningar och kjolar att ha under hösten och vintern.

Har ni några bra tips så släng gärna in en kommentar om vad jag kan spana in på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen!

Tillbaka till vardagslivet efter en mycket härlig och väldigt efterlängtad sommar! Har mest varit på äventyr, först en sväng till Göteborg där jag och sambon gick på Ullevi och såg Coldplay. Sedan åkte vi när vi båda hade fått semester till Vietnam och var där i nästan fyra veckor! Jag tänker att jag ska göra iordning ett litet bildspel från båda resorna i kommande inlägg där jag mer i detalj kan beskriva vad vi har sett, gjort och upplevt på våra resor i sommar, annars riskerar detta inlägg bli vääldigt långt!

Vad annars har hänt då? Jo, som sig bör när man arbetar på förskola så får man även stå ut med alla bacillusker som härjar, så har varit hemma från jobbet igår och idag och kurerat mig från feber och hosta. Idag känns det bättre men långt ifrån frisk. Ska dock försöka komma mig ut en sväng och gå en kort promenad bara för att få frisk luft och lufta hjärnan.

Ikväll var tanken att jag och sambon skulle till hans föräldrar och fira hans pappa som fyllt år. Men får skippa det så jag inte smittar ner hans familj, så han får åka dit själv tyvärr! Standard för mig att åka på sjuka när det är roliga saker som händer!


Likes

Comments

Vardag

Har haft en extremt härlig långhelg. Tog ledigt klämfredagen efter kristihimmels så har fått ladda upp batterierna ordentligt ❤

Idag har jag och min storebror åkt och firat mamma på mors dag. Av oss fick hon choklad och en stor rosblomma som hon får planera ute.
Vi fikade även marängtårta med massor av jordgubbar och grädde på! Dock var vädret inte det bästa, håller dock tummarna för att sommaren blir härligt fin och varm!


Jag önskar alla mammor där ute stort grattis på er dag ❤

Utslagen fyrfotad vän i soffan. Mammas hundar Zigge och Ludde blir heeelt galna när vi kommer på besök, det betyder bus och lek!

Likes

Comments

Instagram@svammelfia