Igår var jag och min mamma på skivstångspass, mina ben skakade efter bara uppvärmningen. Så idag har jag en grym träningsvärk, så sket att gymma idag på grund av det.
Vakande nio idag och gick upp och gjorde mig min frukost som bestod av smoothie och två mackor. Kollade på unga föräldrar samtidigt som jag åt och efter det hoppade jag in i duschen. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och tar det lugnt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka whooo!! Mina kompisar (Frida) stör sig att jag lägger upp för mycket bilder på min my story, så får la börja blogga igen. Vi får se om det blir mindre bilder på min story nu när jag ska börja blogg eller om det fortsätter som det gör nu?

Likes

Comments

http://malawi.story.aftonbladet.se/chapter/1-2/

Likes

Comments

Igår fyllde Frida 20 år och det firades med att jag, frida och becca åt och gjorde oss iordning innan de andra kom. När de andra hade kommit så drack vi och spelade kubb. Men jag suger på kubb, så var med ibland bara och tog åt mig äran när vi slog killarna i kubb. Vi drog direkt till Excet när vi kom in till stan. Men blev besviken, det var inte alls mycket folk och sen så var det ingen musik för det var strömavbrott inne i schlagerbaren. Så jag var hemma redan vid halv 3 tror jag. Men förutom att excet sög, så var det en lyckad kväll tycker jag.

Likes

Comments

I lördags var jag i stan med Frida och handla present som jag har skrivit i ett inlägg tidigare, köpte även en vit spets långärmad tröja från gina. Sen åkte vi hem till mig och beställde utomlands resa. När Frida hade dragit hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för att gå till Emelie. Va en rolig kväll hos henne och fick träffa folk man inte hade träffat på ett tag och även folk man inte ville träffa :) På söndag blev jag väckt av min mamma och sa att vi skulle åka till Freeport eller som den heter nu Hede fashion outlet. Köpte en tjocktröja från Gant, en långärmad tröja från Odd molly och det bästa köpet gjorde jag på Lexington där jag köpte ett par grå mjukis shorts.

Likes

Comments

Sista dagen innan man får semester är den15 Juli, så jag och Frida åker hit den 16 juli och är där första veckan av min semester. Vi bokade detta hotel igår och hotellet ligger i Ayia Napa. Så nu har man något att se fram emot i två månader. Har heller aldrig varit på Cypern, så det ska bli kul att komma till ett ställe man aldrig ha varit på förut och kolla hur det e där.

Likes

Comments

Har inte bloggat på länge då det har hänt lite saker. Jag har haft ont i ryggen, så fick va hemma från jobbet i tre dagar och gick hos en naprapat för att få det att bli bra igen. Den är inte helt återställd, men det går att jobba med det. Men jag gör mina övningar och hoppas att det går bort snart. Sen har jag även varit förkyld och är det fortfarande. Men men idag är det sista arbetsdagen denna vecka och sen har jag långhelg eftersom jag är ledig på måndag och tisdag, så jäkla underbart. Så nästa vecka blir det bara att jobba tre dagar och samma veckan efter det också.

Imorgon ska jag in till stan med Frida, för måste handla födelsedags present till Emelie som fyller år idag, men som vi ska fira imorgon. Kanske köper något till mig själv också.

Likes

Comments