Tandvärk från ....

Äntligen är jag ledig nu i flera dagar 😃 Känns riktigt skönt faktiskt.

Igår då, jag har ju haft så jävla ont då mina visdomständer kommer upp så 2 av 4 är bort tagna och sist jag va där så sa dom att det ser inte ut som att dom nedre kommer att komma upp. Nä dåså tänkte jag👏🏼 Men i söndags började jag känna smärta.. jag tog Ipren vilket hjälpte ett tag bara men inte alls länge, jag fortsatte iaf de och tänkte jag härdar ut då jag måste betala besöket om jag ska till tandläkaren, men natten till igår (onsdag) så vaknade jag flera gånger och kunde inte somna om för det gjorde så jävla ont😫 Jag ringer kl 7 på morgonen till tandläkaren att fan jag måste dit så får dom spola rent iallafall det får fan kosta.. deras svarare säger vi ringer upp 8.10. 7.10 ringer min telefon och hon säger jag ringer lite tidigare hoppas de gick bra.

Jag förklarar och får en tid 7.50 så bar kliva upp och fara. Jag börjar jobba 8.45 men tänker att det tar ju inte lång stund.

Jag får komma in och tandläkaren tittar på bilder sen förut och säger ”96or är väl gratis året ut” YES tänker jag😃 han kollar i munnen och säger ”ja men den där tar vi väl bort”
Jag: MEN det går väl inte?
Han: varför inte?
Jag: Ja men den har ju inte kommit upp ordentligt
Han: Men det är väl inga problem alls.

Paniken växer fram i mig såklart men jaja ba ta bort då, så han ger mig 3 bedövningssprutor TRE! Jag som hatar nålar och sprutor 😂 Ligger och kallsvettas fyfan.. men ja jag kände ju inte alls då dom tog bort den. Kände mer då dom tog de andra 2 förut.

Var dock lite jobbigt att jobba på morgonen då jag var bedövad och svårt att prata 😂 Så bara 1 kvar nu.

Igår så gjordes de klart allt som gick, nu väntar vi på material för staket och vindskydd 😍 Blir så jävulskt bra asså👍🏼👍🏼

Nu väntas ledighet som sagt och tanken är att vi ska åka mot Lycksele djurpark en av dagarna🐑🐖🐫

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229