Älskade Liam ❤️

känslig inlägg så vet ni!
Natten till tisdag vaknar jag av att Liam kräks ner hela våran säng.. nej, så bara byta alla sängkläder och in med täcken och kuddar i tvättmaskinen.. klockan va runt 3 kanske, sen fick han lägga sig igen med oss och han fortsätter försöka få upp nåt men de är tomt så kommer bara slem, detta är typ var 20 minut fram tills vi båda kunde somna om ordentligt runt 6 kanske, inte mycket sömn där..
vi får i han lite vätska och lite macka samt morot. Vid 14 kommer de upp igen.

Ingenting mer på hela dagen skönt, sen imorse vid 6 kom han till våran säng och drack 1 klunk välling och sen gick de en stund jag hör hur han vrider och vänder på sig, jag ger han hinken men han vill kliva upp och gå till toan så vi gör de, påväg dit kommer allt... 😬 plus att jag hade 38.5 i feber så bara ta en Alvedon.

Men gått bättre idag han har ätit iaf och druckit bra. Nu när vi skulle sova sa han dock han hade ont i magen😦 så vi får väl se. Men man ligger på spänn och kan inte riktigt slappna av faktiskt de är riktigt jobbigt, plus att han skäms nästan av att kräkas, vilket jag förstår för de är inge kul så vi ha försökt säga till han att det inte är någon fara❤️ Jag hoppas av allt att de va sista imorse.

Gillar

Kommentarer

PaaulinaBackman
PaaulinaBackman,
Krya på honom 🥰
nouw.com/paaulinabackman
Thereseni
Thereseni,
Tack! Det är på bättringsvägen hoppas vi, var på VC idag och pratade med läkaren och han trodde det skulle gå över av sig själv iaf🙂
nouw.com/thereseni
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229