Kände igår att det känns som att jag håller på att bli sjuk. Denna dag gjorde mig mer säker på det.. usch men jag hoppas att jag har fel. Har ingen större lust att bli sjuk nu!
Sitter iallafall och kollar på OTH. Ska börja städa efter det hade jag tänkt. Mer än så blir det nog inte idag. Lägger in lite nya bilder så länge! :)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var iväg till min syster och hennes kille och glömde såklart att skriva så jag får ta och göra det imorgon istället.

Likes

Comments

Vet att jag varit as keff på att uppdatera men säger som dom flesta, Nu börjar den vanliga rutinen i vardagen så nu ska jag försöka blogga oftare.. Lägger in ett inlägg om en liten stund. ska iväg :)

Likes

Comments

En fråga jag såg löd så här: har funderat en hel del på bröststorlek. Känns som många profiler har brösten som "lockbete" (missförstå mig rätt) Börjar känna mig i underläge.. Jag har A-kupa, inget jag kan hjälpa. Jag mår bra, får komplimanger för mitt utseende, ser mkt yngre ut än min faktiska ålder, sprallig, får jag oxå höra. Snygg, glad, social osv men jag vill inte förstöra min kropp med implantat. Frågan är: hur viktigt är det med "stora" bröst?

Jag var ju såklart tvungen att svara, haha ;P
Jag fyller 20 snart och har alltid haft en B-kupa, Jag har nyligen lyckats gått ner -14kg och det känns riktigt bra och fräscht! men.. Bröstens storlek minskades då med viktnedgången.. Dom ser lätt ut som en A-kupa när jag står upp (B-kupa sittar fortfarande bra dock) Och jag mår ju lite halv dåligt över det och inte nog med de så är vänner väldigt tydliga med att påpeka att dom är mindre tongue Och jag vill göra en bröstförstoring och kommer göra en om jag en dag har pengarna, mycket dels för att jag själv ska trivas och må bra i min kropp. Som tjej så går jag ofta i tankarna att tjejer SKA va fina som ungefär modeller för det är bara så det är och det är vad folk attraheras av hmm Men så är det ju inte!!

på senare tid har jag börjat tycka att ju mer tjejer vågar visa sina riktiga jag, vågar visa "Detta är jag och jag skäms inte" och trotsar denna "Tjejer ska vara snygga" cirkeln, desto attraktivare blir dom ju för vi är människor och vi ser alla olika ut och det kommer ALLTID finnas någon lite fräschare/lite finare än en själv men det tyder ju inte på att ingen vill ha en eller att man inte är fräsch, vi alla är ju fina och saknas de yttre så finns det inre och det är med det fina på insidan man kommer längst med i livet. Med ett fint inre kommer ärliga vänner och med endast yttre finhet kommer folk och går eftersom vi: 1. åldras och blir rynkiga/hängiga till slut. 2. folk kommer och går kanske sin väg om inre finhet saknas för folk tröttnar nog en del till slut på att endast se det yttre, som vilket kan visa det enorma självförtroendet som skriker "Titta på mig, jag vet att du vill ha mig/eller vill se ut som mig"

Det är nog väldigt många som tror att stora bröst, slimmade,tränade kroppar är det alla vill se och/eller ha, vilket såklart inte stämmer, då alla attraheras av olika grejer MEN som människa är vi ganska dåliga på att vara tydliga med att visa att egentligen det mesta är attraktivt på tjejernas yttre, det är iallafall min uppfattning. Det är nog ändå mest personligheten (det inre) som man faller för hos en människa och faller man då för en av "dom lite finare tjejerna" så är egentligen deras yttre mest en bonus. Självklart har det yttre en påverkan på ens känslor om man faller för en person och man försöker ju oftast att lära känna personen som man fick upp ögonen/intresset för och om man då börjar snacka och lära känna personen, desto mer börjar man ju bara falla för det inre och inte det yttre. Är man till slut kär i någon så är personen det vackraste som finns och den finaste man träffat av dennes kön. Jag önskar att alla bara insåg att vi ÄR lika mycket värda/lika fina för vi är alla människor med egna unika utseenden som inte liknar någon annans. Vi har olika personligheter men vi kom alla till på samma sätt, vi alla föddes och tog första andetaget. Vi alla började lära oss samma princip saker för att senare i livet klara oss. Vi har alla likadana organ och är byggda på samma sätt o.s.v. Det gör oss alla i grund och botten lika mycket värda . Ingen bör se ner på en annan individs yttre för då kan man lika gärna skratta sig själv rakt upp i ansiktet eftersom det finns andra individer som ser ner på dennes yttre, vilket man kanske inte själv märker/ser. Så vi människor skrattar/har skrattat oss själva i ansiktet.

Haha.. Fråga mig inte varför jag började skriva allt detta när det var frågan om bröst.
men jag drogs nog med av mina tankar och åsikter om människans yttre och att jag då tycker svaret på frågan bör vara att det inte är viktigt med stora bröst.smile Vi får sluta klanka ner på våra kroppar och vara tacksamma över det vi har på oss själva och fokusera mer på det vi har runt om, som familj och vänner.

👈 Min hand och hjärtats hand är då till 👉

Likes

Comments

Det finns ingen vänskap,ingen kärlek, som den en mor har till sitt barn.

En mor förstår det ett barn inte säger.

Att veta att du är där- oavsett om det är nära eller långt borta- betyder att jag aldrig är helt ensam.

19/2-12
04:03 -
En natt jag alltid bär med mig.
En natt som förändrade mitt liv föralltid.
En natt som fick kärleken att växa sig starkare.

Likes

Comments

Idag som alla vet så är det Nationaldagen.. Inget märkvärdigt längre i mina ögon.. Kanske bara för att man blivit äldre. När jag var yngre så skulle jag alltid sminka mig i blå gula färger.. haha :) Kanske gör nånting idag också, får se om jag hittar något! håret kanske?

Idag är det även 7 månader med mitt hjärta! Känns som vi nästan nyss blivit ett par! Men tiden går fortare än man tror.

Ian är även här denna helg också! Nu ligger han och sover och jag passar på att skriva lite, När han vaknar så ska jag dammsuga och annat ikke kul denna fredag! ;)

 Ian verkar ta över sin far .. A.C.AB .. haha, nä men han ville inte ha klistermärkena kvar på Polis MC:en :PLikes

Comments

(syster)


(Jag)Likes

Comments

Fy satan vad jag blivit keff på att uppdatera bloggen då 😳 Men jag tror nog att det kan bli så att jag lägger ut bilder istället för att skriver. Ska försöka ta så pass förståeliga bilder så man, aa ni vet, ser vad jag har för mig! :D

Denna dag tillbringar jag i mammas lägenhet i nynäshamn.. Bor du i nynäshamn (är tjej) och inte har nått bättre för dig? Ja men varför inte ses då? 😃 (Haha, Tror dock ingen kommer vilja, eller ens se detta.. men men) PUSSSS😘


 

HAHA,, En rätt så gammal bild på mig som mamma tagit! Var tjockare där också. Lyckats gå ner -12 kg på 9 månader!👏

Likes

Comments

Man börjar ju bli lagom trött på detta väder! Vart fan är solen och värmen någonstans?! ??


Likes

Comments