Vardagsbilder - v.46

I tisdagskväll hade jag och David datenight på La nonna här på Kungsholmen. Väldigt god pasta och tonfisken som jag smakade av David var magisk! Kan vara bland det godaste "köttet" jag ätit! Borde kanske börja köpa hem tonfisk och göra själv, men har typ inte sett tonfisk i mataffären?

Jag hade på mig en svart knyt-kavaj med en spetstopp under och ett par jeans. (Drog ner kavajen för att visa bh:n, gick inte ut sådär ;))

I onsdagskväll var jag på middag hos en vän på söder med an annan vän. Vi var först och handlade alla ingredienser och sedan gick vi hem för att laga en skaldjurssoppa och wow vad gott det blev! #nouwoutfit

I veckan fick jag också hem ett presentkort på bodyflight!! Ihhhh jag är så taggad! Tack så jättemycket igen @Nouw för denna fantastiska present!

En av middagarna denna vecka blev tonfiskröra med krossade tomater och grönsaker som fanns hemma. Stekte även grönkål till och hackade lite körsbärstomater.

Lagade en så god fredagsmiddag; moules frites! Första gången jag lagar detta men verkligen inte sista! Det var verkligen så enkelt och sen använde jag mig utav ett nytt recept för att göra sötpotatisen och WOW va krispiga de blev! Har haft svårt att få till krispigheten innan då jag inte har någon fritös... men nu vet jag hemligheten ;) vill ni att jag ska dela med mig av recept på denna magiska middag? #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men mys att äta ute!! Undrbara bilder fina du <3nouw.com/emmaengstrom
elinm
elinm,
Vad härligt du verkar ha haft det! 😊nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229