Lite bilder från helgen

Hej på er! Har ni haft en fin helg? Jag har iallafall haft en väldigt mysig helg med min familj som kom på besök till Stockholm. Jag skulle vilja säga att man kan sammanfatta denna helg med ett ord och det är: MAT haha. Vi har verkligen ätit, ätit och ätit lite mera, men hur härligt är inte de?

Lördag morgon begav vi oss till Berns för lite frulle, vilket var väldigt trevligt. Aldrig varit där tidigare och miljön på Berns är ju verkligen mysig och lyxig :) Hur fin är inte min mamma förresten? Vem skulle kunna tro att hon fyller 50 snart? Inte en ända rynka! Skulle bli väldigt glad om jag såg ut så i den åldern!

Stockholm är verkligen så fint just nu med alla färger. Denna bilden gör dock ingen rättvisa haha, min mobilkamera har börjat bli så dålig, måste börja använda min kamera igen., för skillnaden är verkligen enorm.

Hur som helst, hela lördagen spenderades med att promenera runt Stockholm. Vi shoppade, eller rättare sagt dem shoppade och jag hängde med. Vi åt också tacos på La Neta!

Slänger in en bild på sushi vi åt i fredagskväll också. Väldigt, väldigt god dock inte så instavänligt haha. Tycker det ser slafsigt ut, menmen smaken som räknas ;) Sushin är från ESA i Vasastan. Måste dock säga att jag blev helt chockad när jag skulle hämta sushin, för oj så mycket folk och stökigt det var i deras lokal. Den ligger i en källaren och det var så mycket folk som satt och åt och en superlång kö. Varmt var det också haha, skulle inte vilja sitta där och äta :)

I söndags när min familj hade åkt hem tog jag ett långt och varmt bad. Typ en av de bästa sakerna med hösten. <3

Här kommer en sista bild på mat från helgen. Lunchen vi åt på Eatnam på Birger jarls gatan. WOW va gott! Det är den bästa vietnamesiska maten jag ätit i Sverige och portionerna är enorma! Rekommenderar verkligen. Min familj var mer än nöjda också. #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
så mysigt! 😍nouw.com/aliciasmood
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Berns är toppennouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229