Hello Monday

Hej hjärtan. Hur är er måndag so far? Jag mår bra, känner mig dock lite trött och oinspirerad. Sitter här nu med min dator och scrollar på pinterest. Tycker att det ofta brukar fungera om man behöver inspo och är lite allmänt opepp. Men nu ska jag inte sprida någon negativ energi här utan tänkte skriva lite om saker jag ser fram emot just nu:

- Serier som kommer till hösten/vintern. Är just nu väldigt taggad på att Vår tid är nu och solsidan ska börja!

- Boka resa. Jag och en kompis till mig håller på att kolla lite resor här i Europa och vi har fastna för två ställen och kanske kommer att boka denna vecka. Berättar lite senare om det blir av och isåfall vart det bär av. Jag och min pojkvän brukar även åka på någon resa på hösten och vi är lite sugna på Köpenhamn. Eftersom jag bott i Asien i ett år nyligen är jag orimligt taggad på Europa haha!

- Komma igång med träningen. Eftersom jag flyttat runt väldigt mycket de senaste två åren (Linköping, Hongkong, Bangkok, Göteborg och nu Stockholm) ser jag verkligen fram emot att komma in i rutiner med träningen. Jag vill skaffa ett gymkort och börja gå på pass. Är just nu väldigt inne på SATS, tycker det verkar ha mycket roligt som yoga, body balance mm.

- Komma igång med uppsatsen. Nästa månad börjar jag skriva min masteruppsats inom juridik och det är både skrämmande och spännande haha. Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag ska skriva om och det är verkligen inte lätt. Det ska såklart vara något jag brinner för och tycker är intressant, samtidigt som det ska bidra till ny forskning. Så jag ser verkligen fram emot att komma in i rutiner med uppsatsen och veta vad jag ska skriva om.

- Att utforska Stockholm. Tycker alltid det är spännande när man flyttar till en ny stad och hitta nya brunchställen, restauranger, promenadstråk och museum/andra sevärdheter. Jag har faktiskt inte varit så mycket i Stockholm tidigare och är därför extremt taggad på min nya hemstad haha! Ser SÅKLART också fram emot alla umgås med mina vänner här i Stockholm och att ha er nära igen! <3 #bestofnouw

Alla bilder är tagna från pinterest

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Välkommen till Stockholm 😀✨nouw.com/evelinarou
ThereseMalmqvist
ThereseMalmqvist,
Tack fina du! 😊 nouw.com/theresemalmqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229