Jeg har ladet mig fortælle, at der pt. er rockervarmt i Danmark - men jeg kan informere Jer om, at der varmt i Zürich disse dage. Siden jeg ankom sidste søndag, har jeg ikke lavet andet end at nyde solen og mit eget selskab. I dag gik turen dog ind mod byen - med henblik på at få stillet min shoppingtørst. Jakken på nedenstående billede var virkelig cool, men i den her varme kunne jeg slet ikke tage stilling til noget som helst. Så jeg efterlod den i prøverummet i Zara, men jeg må indrømme, jeg er lidt lun på den. Jeg digger desuden virkelig trenden om maling/print/stickers i alle former på tøjet, og jeg kan slet ikke få nok. Hvad synes I om trenden? Er den kommet for at blive?

Kan I have en skøn dag - jeg vil bruge resten af min i solen!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Zara

Godaften, de damer! Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg nyder min solskinsferie i fulde drag. Dog er jeg også nødt til at erkende blank, at efteråret er min yndlingsæson.. Og jeg ville elske at iføre mig ovenstående! Både jeansene og mohairstrikken er items, jeg håber at finde, når jeg en af de kommende dage bevæger mig ind mod byen. Selvom Stan Smith skoen har været fremme længe, så er jeg stadig vild med modellen! Den er klassisk og går til det meste. Hvad synes I om de forskellige items? Er det for meget af det gode? 

Likes

Comments

Godaften piger!
Hermed bloggens første og nyeste tiltag: 10 ting.. Og hvorfor ikke starte ud med 10 ting, I ikke vidste om mig? Så kan vi lige som komme hinanden lidt ved på en lidt sjovere og anderledes måde ;-)


1. Jeg er et kæmpe rodehoved, og jeg hader at rydde op.. Men jeg føler mig helt klart bedst tilpas, hvis der er pænt og rydeligt omkring mig. 2. Jeg er faktisk ikke ret vild med at spise chips. Fedtede fingre og krummer i sengen, nej tak... 3. Lykke er faktisk blot mit mellemnavn - men folk har simpelthen så svært ved at stave til mit efternavn Albrechtsen, at jeg for det meste bare giver op... 4. Jeg er en kæmpe sucker for programmer som "Station 2", "Politijagten" osv. 5. Da jeg var lille, drømte jeg om at blive blomsterbinder. Min veninde og jeg havde allerede da store ambitioner for fremtiden. 6. Jeg er elendig til politik. Jeg ville sådan ønske, at det betød noget for mig - men det siger mig altså ikke frygtlig meget. Desværre. 7. Selvom jeg tit er meget udadvendt, så er jeg åndssvagt bange for, at jeg gør alt i verden forkert. 8. Hvis jeg kunne få superkræfter for en dag, så ville jeg sku gerne kunne flyve. 9. Jeg elsker at se gyserfilm, men jeg tør sku bare ikke. Enormt dårlig kombi? 10. Jeg kunne aldrig finde på at tale grimt til tjenere. Det bunder nok også I, at jeg selv har arbejdet som tjener i 3 år.


Jeg håber, I synes indlægget var lærerigt at læse - måske jeg skulle gøre det til en føljeton på bloggen fremover? Hvad synes I? God aften!

Love, T

Likes

Comments

Hej på bloggen!
For pokker, hvor er det længe siden jeg sidst har skriblet online - og det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det er noget, jeg længe har længtes efter. Længtes efter at udfolde mig gennem sociale medier og ikke mindst blot kunne dele, hvad jeg har på hjertet. Det fører altså til, at jeg nu igen er tilbage. Jeg er startet op på en helt ny platform, hvor både design og mit kreativ sind har fået et frisk pust. Jeg håber, I har lyst til at følge med!

Likes

Comments

Kære piger. Hjertelig velkommen til bloggen og til mit univers. Mit navn er Therese Lykke, og det er mig, der styrer bloggen her. Jeg er pt. bosat i Herning, og går med en lille drøm om at læse på TEKO næste sommer. Omdrejningspunktet for bloggen vil være mode, interiør, min livstil og meget mere. Jeg elsker at blive inspireret via de sociale medier, hvilket har ført mig hertil i dag. Tusind tak, fordi I har lyst til at læse med! Love, Therese