Going "Home"

Hei hå!

Er det en plass i verden jeg virkelig føler at jeg hører til og koser meg, så er det i London! Det er ikke en drømmereise med tanken på at det er så lett å bare stikke dit på helgetur, men jeg bare elsker å være der, og dit skal jeg på fredag!! Det er så deilig å bare komme seg litt bort i blant og slappe litt av. Denne gangen skal jeg noe litt mer spesielt enn bare å dra på shopping. Jeg skal nemlig på lukket visning ved Parallax 'art' fair! Tanten min skal være utstiller der, med litt hjelp fra meg slik at hun slipper å stå der hele helgen alene. Dette året skal også Setsuko Ono, lille søsteren til selveste Yoko Ono (John Lennons ektefelle) ha en utstilling der! Gleder meg SÅ mye!

Her er en videosnutt fra Parallax 'art' fair i London 2016


Jeg har alltid vært veldig glad i kunst og musikk. Det er noe med det som bare er så utrolig avslappende og behagelig! Det er kanskje litt teit å si det slik, men jeg havner på en måte inn i en liten boble for meg selv, hvor jeg bare nyter det jeg hører og ser.

Utenom utstillingen så skal jeg innom twinings og primark. Det er blitt to faste steder jeg må dra til når jeg er i London. Det å shoppe på primark er utrolig billig og greit. Å kunne kjøpe seg en helt basic t-skjort, topp eller bare generelle forbruksvarer som sokker og strømpebukser til under 20kr, er relativt innafor syns jeg. Kan sikkert skrive et innlegg om hva jeg kjøpte og hvor mye det kostet når jeg kommer hjem. Når jeg er i London tror jeg det kan bli litt vanskelig å blogge hver eneste dag, men jeg skal nokk sikkert få det til, selv om innleggene kanskje blir litt korte...

Har du noen steder du liker å reise og ting du må gjøre når du er der?

Snakkes!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229