Dagen i går...


Dagen i går, ble litt mer hektisk en planlagt.. Flyet mitt landet 18:33, noe som var helt innen for tiden, men det var så mye folk. Rulle trappene sto, så det var noen helt syke køer ved heisene ned til togene. 19:15 gikk jeg på en t-bane på vei til hotellet, som i teorien ikke skal ta så lang tid... 20:02 gikk jeg av... Aldri har jeg opplevd en t-bane som har kjørt så sakte!

Da vi endelig kom oss til kunstutstillingen på Parallax 'art' fair var klokken blitt 20:45. Vi var der i ca 45 før det stengte, så vi fikk så vidt sett ordentlig på all kunsten, men vi skal heldigvis tilbake senere i dag for å avløse tanten min en time, slik at hun får sitte litt.

Da vi var ferdig på Parallax, hadde vi en bordreservasjon klokken 22:15 på La pappardella. Det er en helt nydelig italiensk restaurant med fantastisk mat, anbefales! I Norge var klokken allerede blitt 23:15 va vi spiste middag, så blogging ble det dessverre ikke på meg i går. Skal prøve å få blogget litt senere i dag også, så dette innlegget blir KORT! 

Bye!

Liker

Kommentarer