Header


Dagen i går, ble litt mer hektisk en planlagt.. Flyet mitt landet 18:33, noe som var helt innen for tiden, men det var så mye folk. Rulle trappene sto, så det var noen helt syke køer ved heisene ned til togene. 19:15 gikk jeg på en t-bane på vei til hotellet, som i teorien ikke skal ta så lang tid... 20:02 gikk jeg av... Aldri har jeg opplevd en t-bane som har kjørt så sakte!

Da vi endelig kom oss til kunstutstillingen på Parallax 'art' fair var klokken blitt 20:45. Vi var der i ca 45 før det stengte, så vi fikk så vidt sett ordentlig på all kunsten, men vi skal heldigvis tilbake senere i dag for å avløse tanten min en time, slik at hun får sitte litt.

Da vi var ferdig på Parallax, hadde vi en bordreservasjon klokken 22:15 på La pappardella. Det er en helt nydelig italiensk restaurant med fantastisk mat, anbefales! I Norge var klokken allerede blitt 23:15 va vi spiste middag, så blogging ble det dessverre ikke på meg i går. Skal prøve å få blogget litt senere i dag også, så dette innlegget blir KORT! 

Bye!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 15 Lesere

Likes

Comments


Hei hopp!

Jeg har det super travelt med pakking og rydding til London i morgen og glemte NESTEN helt av bloggen, så dessverre blir dette innlegget kort... Smykket dere ser på bildet over, er håndlagd av min tante som skal være utstiller på Parallax 'Art' fair i London, som jeg skrev om i forrige innlegg. Er det ikke fint? Legger inn to bilder av armbånd under!

Du finner smykkene hennes på https://www.kie.no, Galleri godt gjort (på Lillestrøm) eller på Facebook siden hennes (https://www.facebook.com/kiesolv/?ref=br_rs). Ta en titt!


Så nydelige! Jeg ønsker meg nesten ALLE smykkene hennes!

Hvem er din favoritt smykkedesigner?

Godnatt!

  • 43 Lesere

Likes

Comments

Hei hå!

Er det en plass i verden jeg virkelig føler at jeg hører til og koser meg, så er det i London! Det er ikke en drømmereise med tanken på at det er så lett å bare stikke dit på helgetur, men jeg bare elsker å være der, og dit skal jeg på fredag!! Det er så deilig å bare komme seg litt bort i blant og slappe litt av. Denne gangen skal jeg noe litt mer spesielt enn bare å dra på shopping. Jeg skal nemlig på lukket visning ved Parallax 'art' fair! Tanten min skal være utstiller der, med litt hjelp fra meg slik at hun slipper å stå der hele helgen alene. Dette året skal også Setsuko Ono, lille søsteren til selveste Yoko Ono (John Lennons ektefelle) ha en utstilling der! Gleder meg SÅ mye!

Her er en videosnutt fra Parallax 'art' fair i London 2016


Jeg har alltid vært veldig glad i kunst og musikk. Det er noe med det som bare er så utrolig avslappende og behagelig! Det er kanskje litt teit å si det slik, men jeg havner på en måte inn i en liten boble for meg selv, hvor jeg bare nyter det jeg hører og ser.

Utenom utstillingen så skal jeg innom twinings og primark. Det er blitt to faste steder jeg må dra til når jeg er i London. Det å shoppe på primark er utrolig billig og greit. Å kunne kjøpe seg en helt basic t-skjort, topp eller bare generelle forbruksvarer som sokker og strømpebukser til under 20kr, er relativt innafor syns jeg. Kan sikkert skrive et innlegg om hva jeg kjøpte og hvor mye det kostet når jeg kommer hjem. Når jeg er i London tror jeg det kan bli litt vanskelig å blogge hver eneste dag, men jeg skal nokk sikkert få det til, selv om innleggene kanskje blir litt korte...

Har du noen steder du liker å reise og ting du må gjøre når du er der?

Snakkes!

  • 55 Lesere

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei hei!

Jeg som sikkert mage fler er utrolig glad i å kaste pengene våre på Nelly! Som regel når jeg handler klær, så er det fra Nelly. Jeg er en Nellyholic!! jeg har også flere butikker jeg liker å handle i, så kanskje jeg skal skrive ett innlegg om det senere. Under ser dere mine favoritter!


​Har dere noen NellyFavs? 

Godnatt! 

#nouw30daychallenege
#nouwinfluencer


  • 57 Lesere

Likes

Comments

Hej!

Dagen i dag har vært en helt normal mandag, hvis du ser bort ifra at jeg nesten kvalte meg selv ved å spise potetgull. Utfallet av det er vel egentlig bare et sår i halsen og ikke noe mer (heldigvis!). Mandager er ofte tunge og treige for de fleste, og det å skulle dra på jobb/skole i morgen frister nok ikke! Av den grunn, har jeg plukka sammen 9 av mine favoritt quotes, som ofte hjelper meg til å samle litt mer motivasjon til en tirsdag.Vet jeg har skrevet dette før, men jeg skal prøve å blogge litt tidligere de neste dagene framover. Jeg håper virkelig dere alle får en fin tirsdag i morgen!

Har dere noen favoritt quotes som inspirerer hverdagen deres?

Bye! xx


#nouw30daychallenege
#nouwinfluencer

  • 71 Lesere

Likes

Comments

Hei dere!

I dag tenkte jeg å fortelle litt om mitt hjemsted og den beste plassen å være når det er sen vår/tidlig sommer. Når vinden fremdeles er litt sur, mens sola varmer, når midnattsola lyser opp kveldene med røde og oransje farger og når luften lukter blomster, pollen og sjøvann.

Jeg kan si mye dårlig om Lofoten, men akkurat våren... den kan ingen ødelegge for meg. Det er noe helt spesielt med lyset, som om alt er klarere og kanskje litt magisk! Eller så er det bare noe jeg innbiller meg, men tenk da! Du går en hel vinter med bare mørke. Det er mørkt, kjølig og nesten litt deprimerende, helt til våren kommer! Alt snur... Det er lyst nesten hele døgnet og fargene av natur eksploderer rundt deg.Mammas hage er alltid full av blomster. Det er mye forskjellige farger og så utrolig mye liv at en nesten ikke kan forestille seg det. Det beste jeg vet er å dra ut og ta bilder i hagen. Nyte synet av blomstene og kanskje får jeg selskap fra en av flere puser som bor hjemme.Midnattsolen er vel den tingen som jeg virkelig savner med å bo på Østlandet. De klare og dype fargene som lyser over himmelen og skaper en stemning som ikke kan forklares. Den må bare oppleves! Ikke så langt unna hjemme mitt ligger en nydelig strand. Jeg husker en dag for snart 3 år siden der himmelen sto i brann. Utrolig takknemlig for at 18 år gamle meg hadde vett til å gå ut å ta bilder på stranden!


Disse to bildene er de vakreste jeg noen gang har tatt! Se så vakkert!

Jeg er evig takknemlig for at jeg har fått gleden av å vokse opp en slik plass. Hvor vi kunne tegne med kritt på veien, sykle til nesten alle vennene våre, bade i det kalde havet og alltid ha noe å gjøre, uten at foreldrene våre døde av bekymring.

Jeg er glad jeg flyttet der fra, med tanken på hvor mye jeg har fått opplevd og muligheter videre i livet, men jeg kommer aldri til å angre på å ha vokst opp der! Skulle ønske alle barn fikk vokse opp slik.

Hva er ditt favoritt sted om våren/sommeren?

Sees!

  • 83 Lesere

Likes

Comments

Hola!

Innerst inne tror jeg alle sitter med en "guilty pleasure". Noe du virkelig liker, men som du kanskje syns er flaut? Vel, de fleste har en, og kanskje vi skulle ha vært litt mer åpen om det. Hva du liker av musikk, serier, filmer, osv.., er ikke noe som andre burde bry seg med.
Min guilty pleasure er Glee! Jeg har vel sett serien 3 ganger nå og blir ikke lei! Hvis jeg kunne blitt hjemme hele dagen og sett Glee, så hadde jeg gjort det!

For dere som ikke har sett serien, så handler den om en gjeng tenåringer som synger i en "Glee" gruppe. Det er en gjeng med outkasts som vi får følge gjennom High school og videre ut i verden. Den inneholder så utrolig mye og kan få deg til å både le og gråte! SE DEN!


Før kunne serien sees på Netflix, men de teitingene fjerna den og alle andre gode serier, så.... nå aner jeg ikke hvor en kan se den. Jeg fikk hele serien i samleboks til 20 års dagen min av en good friend, så jeg er lykkelig!

Hva er din guilty pleasure?

Bye!

  • 93 Lesere

Likes

Comments

Hei dere!

I det første innlegget jeg skrev nå etter jul nevnte jeg noe om en operasjon. Jeg har i mange år slitt med øre- og halsbetennelse og har hatt det opp til 8 ganger i året. Det var en plage både for jobb, skole og mitt sosiale liv + at halsbetennelse er syyyykt vondt! Det var vel snakk om å kanskje vurdere fjerning av mandlene mine i august og da jeg snakket med fastlegen min om det, virket hun veldig positiv. Jeg fikk beskjed om at en slik operasjon kunne være veldig smertefull og at det kom til å være mange måneder med venting før jeg i det hele tatt fikk komme til øre-nese-hals lege for å sjekke om det var vits i å henvise meg videre. Etter 3 uker hadde jeg allerede fått time. Da jeg satt i legestolen og ventet på tilbakemelding etter sjekken sa legen, "Du er ikke syk nå, er du vel?". Da jeg fortalte han at jeg følte meg friskere en noen gang, rynket han på brynene og jeg ble henvist videre til Lovisenberg sykehus.

23. oktober fikk jeg en telefon fra Lovisenberg. "Hei, vi har en som har avlyst operasjonen sin, og lurer derfor på om du kan opereres i morgen tidlig klokken 07:30". Herregud! Jeg var helt i sjokk. Det hadde gått alt for fort, jeg kom til å ha det kjempe vondt LENGE, jeg har ikke fått tid til å tenke eller grue meg... Tankene bare fløy gjennom hodet mitt som et uvær! Jeg skjønte selvfølgelig at hvis jeg sa nei, at jeg kanskje måtte vente i 1 måned, 5 måneder, eller kanskje nesten et helt år til neste sjanse, så jeg bet på!

Så panisk og pysete som jeg er gråt jeg meg nesten hele veien gjennom sykehuset. Jeg har en sprøyteskrekk som er helt kriiise! Etter blodprøven min (hvor det teite legen stakk to ganger på samme plass), var jeg helt ferdig. Tror faktisk ikke jeg har grått så mye på evigheter. Flaut, men sant! Etter å ha skiftet til sykehuspyjamas og var klar for operasjon, panisk og helt ødelagt, fant legene ut at de måtte gi meg lystgass for å kunne stikke intravenøs i hånden min. MORSOMSTE JEG HAR OPPLEVD NOEN GANG! Jeg klarte ikke å slutte å le, det var nesten tortur! Etter jeg var ferdig stukket tok det ca 6 sekunder så var jeg borte.

Jeg våknet av en maskin som pep noe helt sykt høyt og en lege som ropte, "Therese, nå må du huske å puste". Haha, de hadde koblet meg opp på en maskin som skulle minne meg på å puste! Jeg husker stort sett alt fra jeg våknet, til jeg dro, men jeg hadde ikke kontroll på noen ting. Det er litt surrealistisk å tenke på at man kan være så dopet at man glemmer å puste! Det satt alltid 2 sykepleiere der inne for å passe på oss som lå på oppvåkningen, og for å gi oss smertestillende. Etter 2 timer fikk jeg lov til å ha besøk og jeg ble fraktet til et mørkere, mindre og stille rom for å slappe av før jeg kunne dra hjem.

Hele operasjonen gikk kjempe fint! Jeg hadde ikke noe vondt, jeg var ikke kvalm etter narkosen og jeg sov masse! De 2 ukene med sykemelding var egentlig mest kjipe i starten på grunn av kald suppe og forstoppelse, men jeg hadde det ikke så vondt. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg har opplevd verre en det! Etter 5 dager klarte jeg nesten å spise helt normalt og kjedet meg mer enn jeg hadde vondt.

I etter tid har jeg ikke vært syk en gang og jeg har 80% mer energi nå om dagene enn det jeg hadde før! Alle brikker falt på plass etter at jeg fikk fortalt at det jeg hadde slitt med var "kronisk tonsillitt". Er utrolig glad for at jeg tok operasjonen, og anbefaler det på det sterkeste hvis du også sliter med hals og ører!

Har dessverre og heldigvis ikke noen bilder å legge ut fra denne perioden, men hvem vil vel egentlig se det, haha.

Godnatt!


  • 117 Lesere

Likes

Comments

Heia!

Dagen i dag startet veldig treigt. Hadde egentlig bare lyst til å ligge hjemme i sengen og være trøtt, men når en går på skole så må en bare stå opp!

Akkurat nå si sitter jeg på Kaffebrenneriet og koser meg med kaffe/kakao og skolearbeid med friends. Skoledagen i dag er litt annerledes enn andre dager. Vi hadde time fram til 10:10 og starter ikke med ny time før 13:20. DIGG! Når man har litt ekstra fri i løpet av en skoledag føles alt så mye lettere og en får nyte dagen litt. Om man sitter på café, gjør noen ærender, jobber eller kanskje bare går tur og nyter det fine vinterværet, så gir det litt ekstra glede og avslapping i en ellers hektisk hverdag.


(Mobilbilde) Til venstre i bildet sitter Tiril og Viktor, og til høyre sitter Yasmin. Tre av de mest fantastiske vennene i verden!

Etter skolen i dag skal jeg sitte barnevakt for et par nydelige tvillinger på 5 år, og jeg gleder meg masse. De ar alltid full av livsglede og skjuler det ikke på noen måte!

Hvordan var din start på dagen?

Snakkes!


  • 171 Lesere

Likes

Comments

Hei Hei!

Jeg vet at det kanskje er litt tidlig å legge ut januar favorittene nå, men jeg er 100% sikker på at jeg ikke kommer til å forandre mening før måneden er ferdig. Januar har i tillegg gått aaaalt for fort, så hvis jeg ikke legger det ut nå, er jeg redd januar kommer til å fly fra meg!

Her kommer mine 5 favoritter (i helt tilfeldig rekkefølge) ! <3

Nr. 1 Pocket Coco Chanel wisdom

"A woman can be overdressed but never over elegant"

Dette er et av mine favoritt Coco Chanel quotes som står i boken. Hele boken er full av bare geniale ting Chanel har sakt om stil, kvinner, henne selv og mye mer! Denne boken er rett og slett ordentlig inspirerende + den gir deg virkelig noe å tenke på. ANBEFALES og fåes kjøpt her: https://www.adlibris.com/no/bok/pocket-coco-chanel-wisdom-witty-quotes-and-wise-words-from-a-fashion-icon-9781784881399

Nr. 2 og 3 Clarins

Nr. 2 er en face treatment oil som jeg bruker om natta. På vinteren er jeg virkelig plaget meg tørr hud i ansiktet og da er denne det eneste som hjelper. Den kan kjøpes nesten over alt, men her er en link: Clarins

Nr. 3 er en self tan for kroppen som er kjempe enkel å bruke. Jeg bruker den også i ansiktet, og har ikke hatt noe reaksjoner på det, men det ikke er anbefalt. Man får også kjøpt en til bare ansiktet. Er usikker på om man får kjøpt den så mange plasser da jeg kjøpte den på taxfree, men her er en link: Clarins

Nr. 4 og 5 Shampoo/Conditioner og Vegard Ulvang genser

Nr. 4 er en shampoo og en conditioner for tørr hodebunn. Jeg har slitt med tørr hodebunn så lenge jeg kan huske og det er kjempe vondt og irriterende. Etter at jeg begynte med Cosmica sitt "Dry scalp" sett har hodebunnen min vært nesten helt fin. Har vell brukt den nå i 4 uker sammenhengen og merker en utrolig forskjell! Anbefales på det sterkeste hvis du har samme problem som meg + håret ditt blir kjempe fint! Disse kan du kjøpe på de fleste apoteker.

Nr. 5 er min favoritt genser! Jeg fikk min Vegard Ulvang til jul og jeg har elsket den fra dag én! Den klødde noe i starten, men det ga seg fort etter noen bruk. Genseren er utrolig varm og passer ypperlig nå på vinteren for frysepinner. Tror genseren kan kjøpes på de fleste sportsbutikker i forskjellige farger. Min er naturligvis rosa, min favoritt farge!

Har du noen januar favoritter? Skriv dem gjerne i kommentarfeltet!

Ha en fin kveld videre!


  • 195 Lesere

Likes

Comments

Instagram@th3r3s3lulla