Wella Colormotion+

Inlägget är i samarbete med Wella Nordic och Buzzador

WOW! Det är mitt första intryck! Detta schampo & balsam som är färgbevarande och som ska stärka håret, har jag fått hem för att testa, och jag blev så positivt överraskad! Ni som har hängt med ett tag vet att jag har svårt för att hitta hårprodukter som funkar med mitt torra, slitna, färgade hår och kliande hårbotten. Det är en hel djungel där ute. Med detta sagt hade jag inte alls höga förväntningar på dessa.

Jag har bara testat duon ett par gånger, men hittills är jag mer än nöjd! Håret känns så mjukt och ser så glansigt ut efter tvätt. Doften är magisk! Och håret gick väldigt lätt att borsta ut. Och bara titta på förpackningarna, hur lyxiga!? Det enda negativa jag har att säga är att schampot innehåller sulfater, vilket jag väldigt gärna vill undvika då det är uttorkande. Men hittills har jag faktiskt inte känt att det torkat ut, så jag håller tummarna för att det förblir så.

Har ni testat dessa produkter? Vad tyckte ni?

Jag kommer förmodligen inte att köpa dessa igen, även om jag verkligen gillar dem. Detta för att företaget inte ä cruelty free och därmed testar sina produkter på djur.

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar