Viktigt med försäkring

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med kattförsäkring.se

Bild lånad från pixabay

Försäkring. Det låter som bara en massa extra utgifter. Men det är så himla viktigt och något otroligt bra! Allt från till exempel försäkring på sin bil, sitt hem, sig själv eller sitt djur. Det låter som tråkiga utgifter, men det kan göra en enorm skillnad! Själv har jag nästan bara erfarenhet av försäkring på djur då jag äger en hund och två ödlor. Efter alla veterinärbesök Charlie har varit på det här året så hade jag haft skulder på flera hundratusen om inte jag hade haft försäkring som täckte det mesta. Så otroligt värt det!

Något som jag själv upplever att jag ser ofta är att det är många som inte försäkrar sina djur, särskilt katter. Vilket är himla tråkigt! Att skaffa ett djur är inte bara kärlek, kel och ett hem, utan det är också ansvar. Allt från att skaffa alla saker som behövs när djuret flyttar hem, till att få i den näringsrik och bra mat och vård om den behöver. Det är viktigt att den ska känna sig trygg. Och det är viktigt att du som ägare ska känna dig trygg om olyckan kommer. Självklart kan man vara ansvarsfull även om man inte har försäkring, men det gäller att man har en buffert ifall olyckan är framme eller djuret blir sjukt. För det är väldigt dyrt att åka till veterinären och behandla.

Katter är nog det mest populära husdjuret vi har. Många skaffar katter för att det är ett enkelt djur att ta hand om och som är självständiga, roliga, nyfikna, kärleksfulla och kräver inte allt för mycket uppmärksamhet. Men många tänker inte på att skaffa en kattförsäkring. Det är extra viktigt med försäkring på utekatter, men även innekatter kan vara med om sjukdomar och olyckor. Många katter är äventyrsfulla, gillar att riva ner saker eller klättra upp på saker. Så jag tänkte i det här inlägget uppmana alla att försäkra sina katter och övriga djur.

På kattförsäkring.se kan man läsa allt om hur man försäkrar sin katt; vad man ska tänka på, vad det finns för försäkringar, vilken försäkring som passar ens katt bäst, vilka priser som finns och vad försäkringen täcker. Många kattförsäkringar kostar inte mer än cirka 200 kronor i månaden och då täcker det en hel del. Det finns både billigare och dyrare försäkringar med olika självrisk. Man kan också skaffa tilläggsförsäkringar, såsom dolda fel, livförsäkring, avelsförsäkring och medicin.

Det är så himla viktigt och en stor trygghet att djuret får den vård den behöver om något skulle hända!

Glöm inte att gilla inläggen ni uppskattar!

FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar