Vad som fanns i min adventskalender - del 1

Inlägget innehåller annonslänkar

Ardell Double Up Wispies

Dessa lösögonfransar verkar vara väldigt populära. Jag har aldrig använt lösögonfransar någon gång, men ser fram emot att testa dem! Det ska vara dubbla lager för att ge mycket volym, så det ska bli spännande! Tror det kan bli riktigt snyggt!

Makeup Revolution The Mascara Revolution

Mascaror tackar jag aldrig nej till! Jag har tyvärr svårt för att hitta rätt och en bra mascara på grund av känsliga ögon. Den här ska ge extra volym och ska inte kladda enligt information. Fransarna ska också bli naturligt böjda. Den låter lovande.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml

The Ordinary är ett av världens mest kända märken inom hudvård. Jag har faktiskt aldrig testat något från det märket, men nu är det snart dags att testa denna. Den ska innehålla naturliga fuktgivande faktorer som ska skydda och återfukta huden. Den innehåller godingar som ceramider, glycerin och hyaluronsyra, så den låter väldigt lovande.

NARS Bronzing Collection Bronzing Moment Bronzing Powder Laguna

En bronzer som ska ge lite varma toner i ansiktet. Jag tror jag länkade rätt (står inte på produkten om den är matt eller inte). Jag har inte använt bronzer så mycket. Hade en period förra året då jag använde det, men jag fick aldrig riktigt till den naturliga looken. Men jag har hört mycket bra om detta märket, så jag ska absolut testa denna produkt!


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer