Vad som fanns i min adventskalender - del 3 (sista delen)

Inlägget innehåller annonslänkar

75 ml

Denna spray ska ge en avslappnad och djup sömn, vilket låter helt fantastiskt. Den innehåller naturliga oljor som ska ge avslappnade vibbar och göra en lugn. Kuddsprayen innehåller lavendel, vetiver och vild kamomill. Jag gillar inte lavendel då det gör min migrän värre, men jag ska ge denna en chans. Med mina sömnbesvär så skulle det behövas att den funkar!

Dr. PAWPAW – Tinted Outrageous Orange Multipurpose Balm

(Det här är en kräm som kan användas för att få lite färg på läppar, kinder och ögonlock. Jag var lite besviken på att jag fick den orangea, för jag ser inte hur den skulle passa på mig. PawPaw är ett märke jag har hört så mycket delade meningar om. Jag kommer absolut att testa den, även om jag är väldigt skeptiskt på att den skulle vara fin.

Florence by Mills - Tint N Tame brow gel

Det här är en ögonbryn gel med färg som ska forma och färga brynen när du använder den. Mer kan jag tyvärr inte, för jag har aldrig någonsin använt en bryngel. Jag har faktiskt aldrig gjort något alls med mina ögonbryn. Vet att det är en stor trend att ha snygga ögonbryn, men jag har aldrig förstått mig på den. Men jag ska absolut ge denna brow gel en chans!

Brush Works HD Wonder Sponge

(Har helt ärligt ingen aning om jag länkade rätt produkt)

Jag använde såna här förr till foundation, men jag tyckte det blev fort äckligt. Så jag bytte till borstar istället. Jag har inte använt just denna, men jag har hört riktigt bra om den att den ska vara lätt att använda och få snyggt resultat. Så jag kommer absolut att ge den en chans när jag har skaffat mig en flytande foundation.


FOLLOW ME FOR MORE - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer